Ξεκίνησαν οι παρεμβάσεις στις Παιδικές Χαρές του δήμου Βόλβης

παιδική χαρά ατύχημαΠρόταση για την πραγματοποίηση δαπανών, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις, στις παιδικές χαρές για την ασφάλεια των παιδιών είχε κάνει ο υπουργός Εσωτερικών με κατεπείγον έγγραφό του προς τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις και τους δήμους της χώρας. Μέχρι τις 30 Ιουνίου 2014, οι δήμοι έπρεπε να προχωρήσουν στις απαραίτητες παρεμβάσεις ώστε οι υφιστάμενες παιδικές χαρές να προσαρμοσθούν στις προδιαγραφές που έχουν οριστεί και να προμηθευτούν το ειδικό σήμα πιστοποίησης.

Στις 12/11/2015, ο Δήμαρχος Βόλβης κ. Διαμαντής Λιάμας, μετά την 233/2015 απόφαση του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Γεωργίου Δεμερτζή, αναθέτει απ ευθείας σε εταιρεία με έδρα την Αλεξανδρούπολη την εκτέλεση των εργασιών “ελέγχου αποτύπωσης, ανασχεδιασμού, κοστολόγησης και πιστοποίησης παιδικών χαρών δήμου Βόλβης” ενδεικτικού προϋπολογισμού 24.600,00 € με ΦΠΑ.

Προηγήθηκε, εκτός των άλλων, απόφαση της οικονομικής επιτροπής, τεχνική έκθεση της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου και προσφορά εργασιών.

Αριθμός απόφασης 401/2015. Δημοσιεύθηκε στην “Διαύγεια”

volvipress.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 × 5 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.