Αλλαγή Προέδρου Τοπικού Συμβουλίου Κοινότητας Φιλαδελφίου

Με ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε σήμερα 27/04/2023 νέος πρόεδρος τοπικού συμβουλίου Κοινότητα Φιλαδελφίου αναδείχθηκε ο ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΛΕΩΝΙΔΑ από τον συνδυασμό «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΒΟΛΒΗΣ»
Από τα πέντε (5) μέλη του Τοπικού συμβουλίου παρευρέθηκαν στην ψηφοφορία τα τέσσερα (4). Απών ήταν ο ΧΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ

Έλαβαν

  • ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΙΩΑΝΝΗ μία (1) ψήφο
  • ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΛΕΩΝΙΔΑ δύο (2) ψήφους.
  • Λευκό μία (1) ψήφος

Είναι κρίμα για τον τόπο άτομα ικανά, δραστήρια και κυρίως νέα σε ηλικία, να τίθενται στο περιθώριο για λόγους που γνωρίζουν οι κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας. Η Πρόεδρος Δήμητρα Ιωσηφίδου ήταν, σχεδόν τέσσερα χρόνια, πάντα κοντά στους κατοίκους της Κοινότητας. Με τις άμεσες παρεμβάσεις της έδινε λύσεις αθόρυβα και σιωπηλά, χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες, στα πρόβλημα της περιοχής ευθύνης της.

Είμαστε σίγουροι, πως ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας, θα την αξιοποιήσει ώστε να συνεχίσει να προσφέρει από άλλη θέση. Ελπίζουμε ότι θα δούμε την Δήμητρα Ιωσηφίδου σε ψηφοδέλτιο για την ανάδειξη Δημοτικού πλέον Συμβουλίου Δήμου Βόλβης στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023. Eίμαστε σίγουροι ότι από τις αρχές του νέου χρόνου θα την δούμε στα έδρανα της αίθουσας συνεδριάσεων του ΔΣ δήμου Βόλβης.

Ακολουθεί δήλωση της μέχρι τώρα Προέδρου Δήμητρας Ιωσηφίδου του Ιωάννη

“Αγαπητοί μου φίλοι
Σήμερα με την παρούσα ανακοίνωση θέλω να σας ευχαριστήσω για την συνεργασία που είχαμε σχεδόν για τέσσερα χρόνια.
Σας αποχαιρετώ από την θέση του Προέδρου διότι με τον νέο ΦΕΚ,όσα εκλογικά κέντρα δεν έφεραν 50%+ ψήφους στον πρώτο συνδιασμό, γίνεται εκ νέου διαδικασία ψηφοφορίας εκλογής προέδρου από τα μέλη του τοπικού συμβουλίου.
Πέμπτη 27/4/23, τόπος Φιλαδέλφιο.
Ολοκληρώθηκε η σημερινή ψηφοφορία εκλογής προέδρου από τα μέλη του συμβουλίου, άτομο από τον ίδιο συνδυασμό δεν με υποστήριξε με την ψήφο του, με αποτέλεσμα να χάσω την θέση του προέδρου.
Να γνωρίζετε ότι αποχωρώ με ενσυναίσθηση, πληρότητα συνείδησης, αξιοπρέπεια, εντιμότητα και πιστότητα λόγου, έργων και πράξεων στον όρκο που είχα δώσει κατά την εκλογή μου το έτος 2019 ως Πρόεδρος της κοινότητας Φιλαδελφίου.
Ώστε να υπηρετήσω με όλην μου την δύναμη και την αγάπη τα χωριά μου Φιλαδέλφιο, Ξηροπόταμο & Ανοιξιά με κοινό σκοπό το καλό όλων μας .
Σας ευχαριστώ Θερμά Μέσα από την Καρδιά μου .
Να είστε πάντοτε καλά.
ΜΕ ΕΚΤΊΜΗΣΗ,
ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΟΥ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five − three =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.