Ανακοίνωση υποψηφιότητας της Κατερίνας Μάρκου στη Β’ Θεσσαλονίκης

μαρκουΔελτίο τύπου

Η συμμετοχή μου στη λίστα των υποψηφίων βουλευτών της B’ Θεσσαλονίκης με το Ποτάμι αποτελεί για μένα τιμή αλλά και βαρύ καθήκον. Η ενεργός συμμετοχή μου τους τελευταίους κρίσιμους μήνες στη διαμόρφωση των επιτροπών διαλόγου του Ποταμιού μου έδωσε την ευκαιρία όχι μόνο να συμβάλω στις τελικές προγραμματικές κατευθύνσεις αλλά και να διαπιστώσω την πραγματικά πρωτοφανή για τα πολιτικά δεδομένα του τόπου μας, συγκέντρωση ανθρώπων με προοδευτική κατεύθυνση, με ικανότητες, με υψηλό αίσθημα ευθύνης.

Καλώ με την ευκαιρία αυτή, όλους τους πολίτες της Β’ Θεσσαλονίκης που αγωνιούν για το μέλλον των οικογενειών τους, για το μέλλον αυτού του τόπου, να έρθουν μαζί μας.

Να έρθουν μαζί μας για να αλλάξουμε τα πάντα χωρίς όμως να καταστρέψουμε τη χώρα.

Με μέθοδο, με πρόγραμμα, με ικανούς ανθρώπους, με διάλογο, με ειλικρίνεια, με αλήθεια και πάνω από όλα, με νέους ανθρώπους και με αξιοκρατία.

Με αξιοκρατία και σκληρή δουλειά ας γίνουμε η δύναμη που θα αλλάξει αυτό τον τόπο.

Καλώ τους πολίτες να πάρουν την τύχη στα χέρια τους και να μου δώσουν τη δύναμη να παλέψω γι αυτούς στη δύσκολη αυτή στιγμή για τον τόπο.

Σύντομο βιογραφικό
Γεννήθηκε στο Περιβολάκι Λαγκαδά. Είναι κόρη του Δημοσθένη και της Αντιγόνης Μάρκου των οποίων η κύρια ασχολία ήταν, και συνεχίζει να είναι, η αγροτική παραγωγή.

Από 19 ετών, παράλληλα με τις σπουδές της, εργάζεται εντατικά στον ιδιωτικό τομέα στο χώρο του εμπορίου, της διαφήμισης και του φαρμάκου.

Αποφάσισε να κατέβει στο στίβο της πολιτικής θέτοντας υποψηφιότητα στις βουλευτικές εκλογές του 2012 (Μαΐου και Ιουνίου) στη Β’ Θεσσαλονίκης, οπότε και εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής.

Από την πρώτη στιγμή της εκλογής της, ακολούθησε την ίδια αγωνιστική πρακτική που έχει και στην επαγγελματική της ζωή, προσπαθώντας να είναι πάντα παρούσα σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό, σε κάθε οικισμό, δίπλα στους ανθρώπους του τόπου της, δίνοντας λύσεις σε μικρά και μεγάλα προβλήματα.

Στοιχεία επικοινωνίας

Πολυτεχνείου 37 54626 Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310551346
Φαξ: 2310556834
Κιν: 6972504251
Email: kmarkou.office@gmail.com
Facebook: http://www.facebook.com/markoukaterina
Twitter: @kat_markou
YouTube: http://www.youtube.com/user/KaterinaMarkou

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three − 3 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.