Απαράδεκτη η κατάσταση έξω από το Hotspot Βαγιοχωρίου (Φωτο)

Δείτε μερικές φωτογραφίες στο τέλος αυτού του κειμένου για να μπορέσετε να αντιληφθείτε την κατάσταση που ΄χει δημιουργηθεί έξωθεν του ΤΟΣΚΕΔ (Hotspot) Βαγιοχωρίου.

Ήδη έχει υπάρξει ενόχληση από κατοίκους, μέσα σε ευγενή πλαίσια προς τους επιβλέποντες του στρατού οι οποίοι είναι οι αρμόδιοι της επίβλεψης της λειτουργίας του, αλλά ως συνήθως, δεν τους έδωσαν καμία σημασία.

Οι κάτοικοι κάνουν υπομονή, αλλά κάποτε και η υπομονή τελειώνει.
Γνωρίζουμε ότι έχουν “προσληφθεί” άτομα τα οποία εργάζονται μέσα, και λαμβάνουν ένα ουκ ευκαταφρόνητο μισθό, για την εργασία τους. Ενδεχομένως, η εργασία τους να περιορίζεται εντός του στρατοπέδου, ίσως να είναι προσλήψεις ΜΚΟ.

Θα πρέπει να γίνει καθαρισμός όλων των χώρων πέριξ του Βαγιοχωρίου, έξω από το στρατόπεδο, στην πλατειούλα απέναντι, που είναι τα παγκάκια και κυλιούνται στα χόρτα, και όπου έχουν διασπείρει τα σκουπίδια.  Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.  Θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να βρεθεί μία λύση. Η κατάσταση έχει ξεφύγει πλέον και τίθεται και θέμα δημόσιας υγείας. Παντού υπάρχουν σκουπίδια από τα συσκευασμένα φαγητά που τους φέρνει η εταιρία κέτεριγκ. Παράλληλα και τα πλαστικά μπουκάλια είναι διάσπαρτα σε όλο τον χώρο.

Ο Αντιδήμαρχος Εγνατίας εξαφανισμένος. Η Πρόεδρος του Τοπικού επίσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

twenty − seventeen =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.