Δεκαήμερο Αγώνα και Ελευθερίας στο δάσος των Σκουριών, 21-30/7 – το πρόγραμμα

Αρχίζει σε λίγες ημέρες, συγκεκριμένα στις 21 Ιουλίου, το Δεκαήμερο Αγώνα και Ελευθερίας στο δάσος των Σκουριών, που διοργανώνει η επιτροπή αγώνα Μεγάλης Παναγίας.

Στη διάρκεια του δεκαημέρου, μέλη της Επιτροπής Αγώνα Μεγάλης Παναγίας θα ενημερώσουν για τις εξελίξεις γύρω από τον αγώνα ενάντια στις εξορύξεις και θα αναδείξουν, όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα, το πως είναι «η περιβαλλοντική καταστροφή σανίδα σωτηρίας για τον καπιταλισμό. Σκουριές project: η μεγαλύτερη κοινωνική-οικονομική απάτη στην Ελλάδα», ενώ θα γίνουν ξεναγήσεις στους χώρους της καταστροφής στο βουνό και συνελεύσεις.

Το πρόγραμμα του Δεκαημέρου Αγώνα και Ελευθερίας περιλαμβάνει ακόμα, συζητήσεις και παρουσιάσεις για τις απόπειρες των εταιριών να τρομοκρατήσουν περιβαλλοντικά κινήματα και δημοσιογράφους, για το φεμινισμό και την οικολογία, για τη διατροφή και το περιβάλλον, για τις κοινότητες αγώνα για την υπεράσπιση της ζωής, των κοινών και της ελευθερίας, για μια ζωή πέρα από την οικοκτονία, το κράτος και τον καπιταλισμό και για τον αγώνα των αυτοχθόνων λαών του ισθμού για την υπεράσπισης της γης και του εδάφους – APIIDT Μεξικό.

Επίσης, οι Τσιριτσάντζουλες θα παρουσιάσουν τη θεατρική παράσταση Καρναβάλι (Ο χορός των κολασμένων) – Ένα καρναβαλικό δράμα για το έπος της ανθρώπινης ιστορίας, του Μαρίνου Μουζάκη.

Στη διάρκεια του δεκαημέρου Αγώνα και Ελευθερίας θα υπάρξουν επίσης μουσικά live και ελεύθερη κατασκήνωση.

infolibre.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

5 × 3 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.