Δράσεις του Δημοτικού Σχολείου Νέων Βρασνών για τη 3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού (Φωτο)

dimnvrasnaΗ πρώτη Δευτέρα του Οκτωβρίου καθιερώθηκε με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας ως Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.
Έτσι, τη Δευτέρα 03-10-2016, στο Δημοτικό Σχιλέιο Νέων Βρασνών πραγματοποιήθηκαν αθλητικές εκδηλώσεις και παράλληλες δράσεις.

Οι μαθητές του σχολείου σε συνεργασία με το Σύλλογο Διδασκόντων και κάτω από την καθοδήγηση του γυμναστή του σχολείου κ. Λευτέρη Κουμπτζή:
• Ενημερώθηκαν και συζήτησαν για τις διαχρονικές αξίες του Ολυμπισμού.
• Άκουσαν τον Ολυμπιακό Ύμνο.
• Παρακολούθησαν σχετικό βίντεο για την ιστορία και τη γέννηση των Ολυμπιακών αγώνων.
• Ζωγράφισαν και δημιούργησαν κολάζ με θέμα τους Ολυμπιακούς αγώνες.
• Συμμετείχαν σε αγωνίσματα, αθλητικές και κινητικές δραστηριότητες, παιδαγωγικά και κινητικά παιχνίδια.

Χάρη στον πολύ καλό καιρό και στις υποδομές του σχολείου, οι δάσκαλοι προσπαθήσανε να προσεγγίσουνε το νόημα της ημέρας, όσο το δυνατόν περισσότερο.
Η επιτυχής ολοκλήρωση των δράσεων της ημέρας συνέβαλε στην ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα αθλητικής παιδείας και ανέδειξε την αξία και το δυναμικό ρόλο του σχολικού αθλητισμού.
Τέλος οι δάσκαλοι εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στην διοίκηση του Α.Σ. Βρασίδα για την παραχώρηση του γηπέδου και των αποδυτηρίων για τις δραστηριότητες του Σχολείου.

blogs.sch.g

Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση
Ημέρα_σχολικού_αθλητισμού_1Ημέρα_σχολικού_αθλητισμού_2Ημέρα_σχολικού_αθλητισμού_4Ημέρα_σχολικού_αθλητισμού_5Ημέρα_σχολικού_αθλητισμού_6Ημέρα_σχολικού_αθλητισμού_9Ημέρα_σχολικού_αθλητισμού_10Ημέρα_σχολικού_αθλητισμού_11Ημέρα_σχολικού_αθλητισμού_12Ημέρα_σχολικού_αθλητισμού_13Ημέρα_σχολικού_αθλητισμού_14Ημέρα_σχολικού_αθλητισμού_15Ημέρα_σχολικού_αθλητισμού_16Ημέρα_σχολικού_αθλητισμού_17Ημέρα_σχολικού_αθλητισμού_18Ημέρα_σχολικού_αθλητισμού_19Ημέρα_σχολικού_αθλητισμού_20Ημέρα_σχολικού_αθλητισμού_22Ημέρα_σχολικού_αθλητισμού_23Ημέρα_σχολικού_αθλητισμού_24Ημέρα_σχολικού_αθλητισμού_25Ημέρα_σχολικού_αθλητισμού_26Ημέρα_σχολικού_αθλητισμού_27Ημέρα_σχολικού_αθλητισμού_28

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three × five =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.