Εκδήλωση ενημέρωσης του προγράμματος LEADER στον Δήμο Βόλβης

ανεθΌπως γνωρίζετε η ΑΝΕΘ αποτελεί και στην τρέχουσα Προγραμματική Περίοδο την Ομάδα Τοπικής Δράσης (ΟΤΔ) για την υλοποίηση Τοπικού Προγράμματος Προσέγγισης LEADER στο Νομό Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του Άξονα 4 του ΠΑΑ 2007-2013.

Με βάση το θεσμικό πλαίσιο του Προγράμματος, η ΟΤΔ έχει μεταξύ άλλων την υποχρέωση πραγματοποίησης σειράς ενεργειών ευρείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του τοπικού πληθυσμού και των φορέων της περιοχής παρέμβασης, παράλληλα με τη διενέργεια κάθε πρόσκλησης εκδήλωσης.

Σε συνέχεια της 4ης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος δράσεων του Τοπικού Προγράμματος Προσέγγισης LEADER στο Νομό Θεσσαλονίκης, η ΟΤΔ ΑΝΕΘ διοργανώνει τις επόμενες ημέρες τοπικές ανοιχτές ενημερωτικές εκδηλώσεις, στην έδρα κάθε Δημοτικής Ενότητας (πρώην Καποδιστριακού Δήμου) της περιοχής παρέμβασης.

Στις συναντήσεις αυτές θα πραγματοποιηθεί από στελέχη της ΟΤΔ ΑΝΕΘ αναλυτική ενημέρωση για τους στόχους και το περιεχόμενο του Τοπικού Προγράμματος, καθώς και η παρουσίαση της διαδικασίας αξιολόγησης, ένταξης και παρακολούθησης υλοποίησης των επενδυτικών σχεδίων των δικαιούχων του Προγράμματος.

Οι βασικές κατηγορίες δράσεων που περιλαμβάνονται στην παρούσα πρόσκληση και αφορούν σε ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, είναι η ενίσχυση επιχειρήσεων μεταποίησης προϊόντων φυτικής και ζωικής παραγωγής, επιχειρήσεων παραγωγής ειδών διατροφής μετά την πρώτη μεταποίηση, βιοτεχνικών μονάδων, επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών και δικτύωσης ομοειδών ή συμπληρωματικών επιχειρήσεων.

Η κεντρική ενημερωτική εκδήλωση που αφορά στην επιλέξιμη περιοχή του Δήμου Βόλβης (Δημοτικές Ενότητες Αγίου Γεωργίου, Ρεντίνας, Μαδύτου, Απολλωνίας και Εγνατίας) θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21/1/2015, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Βόλβης, στον Σταυρό, και ώρα 6:00 μ.μ.

Παρακαλούμε να ενημερώσετε και εσείς σχετικά τους φορείς της περιοχής σας καθώς και ιδιώτες που θα ενδιαφέρονταν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση αυτή.

Στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία.

Για την «ΑΝΕΘ»

Βασίλης Παπαβασιλείου

Γενικός Διευθυντής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

twenty − eight =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.