Ένα νέο ιατρείο με αγάπη για τα παιδιά από την Παιδίατρο Βικελούδα Κατερίνα

Σε ένα χώρο ειδικά διαμορφωμένο για τα παιδιά, η παιδίατρος Βικελούδα Κατερίνα ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία στην επαρχία μας.

Γραφείο Παιδιάτρου
Γραφείο Παιδιάτρου

Η παιδίατρος κατάγεται από το Λαγκαδά  και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ειδικεύθηκε στη Γ’ Παιδιατρική κλινική και Α΄Νεογνολογική κλινική του Ιπποκρατείου Γ.Ν.Θ.

Είναι υποψήφια διδάκτωρ Α.Π.Θ. στον τομέα των Παιδιατρικών Λοιμώξεων, διατηρώντας παράλληλα άμισθη επιστημονική συνεργασία με τη Γ’ Παιδιατρική κλινική  του Γ.Ν.Θ. Ιπποκρατείου, συμμετέχοντας στο κλινικό και ερευνητικό της έργο. Λαμβάνει μέρος σε εθνικά και διεθνή συνέδρια Παιδιατρικής, αλλά και Λοιμωξιολογίας, παρουσιάζοντας αποτελέσματα του ερευνητικού της έργου. Επίσης έχει συγγράψει άρθρα σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

Ιατρείο

Παράλληλα, συμμετέχει σε σεμινάρια μητρικού θηλασμού, με στόχο την υποστήριξη και την αντιμετώπιση προβλημάτων στις θηλάζουσες, καθώς και σε μετακπαιδευτικό πρόγραμμα για την παιδική διατροφή σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Βοστώνης.

Το Ιατρείο βρίσκεται στην οδό Φ.Βαρβαλιού 5, στο Λαγκαδά (έναντι του ΚΕΠ) . Διαθέτει χώρο αναμονής με παιδότοπο, χώρο θηλασμού και χώρο παιδικής υγιεινής με κατάλληλο εξοπλισμό.

Οι υπηρεσίες που παρέχει, στοχεύουν στην παρακολούθηση της ανάπτυξης του παιδιού και στην ολοκληρωμένη φροντίδα της υγείας των μικρών ασθενών σε όλες τις περιόδους της παιδικής ηλικίας ως την εφηβεία.

  • Προγεννητική συμβουλευτική γονέων
  • Παρακολούθηση νεογνού
  • Υποστήριξη μητρικού θηλασμού
  • Οδηγίες διατροφής και εισαγωγής στερεών τροφών
  • Διενέργεια εμβολιασμών με βάση το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμού
  • Παρακολούθηση αύξησης και ψυχοκινητικής ανάπτυξης βρεφών και παιδιών
  • Παρακολούθηση εφήβων
  • Αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών και διαχείριση χρόνιων παθήσεων
  • Χορήγηση -κατόπιν εξέτασης- ατομικών δελτίων και λοιπών πιστοποιητικών υγείας
  • Δυνατότητα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης και ηλεκτρονικής έκδοσης παραπεμπτικών για εργαστηριακές εξετάσεις
Χώρος θηλασμού

Υπάρχει δυνατότητα 24ωρης τηλεφωνικής επικοινωνίας με την ιατρό για επείγοντα περιστατικά, καθώς και δυνατότητα επισκέψεων κατ’ οίκον, ειδικά όταν πρόκειται για εξέταση νεογνών.

Επισκέψεις πραγματοποιούνται καθημερινά κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Διεύθυνση Ιατρείου: Φ.Βαρβαλιού 5, Λαγκαδάς

Τηλ.επικοινωνίας: 6932727267, 2394025185

Facebook: Παιδίατρος Βικελούδα Κατερίνα

Αίθουσα αναμονής – Παιδότοπος

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eight + 1 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.