Εγγραφές παιδιών μέσω ΕΣΠΑ στα ΚΔΑΠ του Δήμου Βόλβης

Oι εγγραφές των παιδιών για τα ΚΔΑΠ του Δήμου Βόλβης για το σχολικό έτος 2024-2025 ξεκινούν την Δευτέρα  20  Μαΐου μέχρι και την Παρασκευή 7 Ιουνίου.

Στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (Κ.Δ.Α.Π.) δύνανται να εγγραφούν παιδιά ηλικίας 5-12 ετών. Η παραλαβή αιτήσεων από τους γονείς θα γίνεται από τα ΚΔΑΠ και από την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλβης  ( dimosvolvis.gr ).

Στην πρώτη φάση των αιτήσεων χρειάζεται μόνο η συμπλήρωση της αίτησης με όλα τα απαιτούμενα στοιχεία που ζητούνται.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξετε σε ότι αφορά τη συμπλήρωση της αίτησης στα τηλέφωνα επικοινωνίας και στο e-mail που υποχρεωτικά χρειάζεται να γράψετε, για να είμαστε σε θέση να επικοινωνήσουμε μαζί σας όταν ξεκινήσει η διαδικασία των αιτήσεων μέσω ΕΕΤΑΑ. 

Οι γονείς μπορούν να είναι σε αναμονή της Πρόσκλησης της Ε.Ε.Τ.Α.Α., προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής και τα κριτήρια επιλογής για να υποβάλλουν την αίτηση τους μέσω ΕΣΠΑ.

Θα πρέπει να δώσετε προσοχή ώστε να υπάρχει εκκαθαρισμένη φορολογική δήλωση έτους 2023, να υπάρχει κάρτα ανεργίας σε περίπτωση  που η μητέρα ή ο πατέρας δεν εργάζεται και  οι γονείς που είναι από χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης να προβούν στην έκδοση Πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης, μεταφρασμένο (τελευταίου εξαμήνου).

 Συνημμένα:

 1)  Αίτηση εγγραφής

Πληροφ.: Ελένη Μόσχου
ΤΗΛ : 23933 30114
Emailantidimppa.volvis@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 + 14 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.