Επισήμανση και παράκληση αναγνώστη μας για τον δρόμο Αρέθουσας Βρασνών

dromos-arethoysaΛάβαμε το παρακάτω μήνυμα από αναγνώστη μας και το δημοσιεύουμε

“Σήμερα είχα και πάλι την επικίνδυνη εμπειρία να κάνω χρήση του δρόμου Αρέθουσας Βρασνών και αντιθέτως και ομολογώ ότι προβληματίστηκα! Η συνολική εικόνα και κατάσταση του δρόμου μέχρι τα Βρασνά δίνει την εικόνα της εγκατάλειψης και της αδιαφορίας! Αν καταφέρεις να παρακάμψεις όλα τα ζωντανά όπως αγελάδες κατσίκες, αδέσποτα σκυλιά κλπ που περιφέρονται αφύλακτα πάνω στο δρόμο, θα φτάσεις στη μέση περίπου της διαδρομής όπου μετά από μια έντονη βροχή το 2014 κατέρρευσε το οδόστρωμα και στη θέση του σχηματίσθηκε ένας χείμαρρος.

Μετά από κάποιες προσπάθειες κάποιοι μάλλον από τον δήμο δημιούργησαν μια παράκαμψη μήκους πενήντα περίπου μέτρων για την προσωρινή εξυπηρέτηση των οδηγών. Προηγούνται κάποιες πρόχειρες και επικίνδυνες κατασκευές για να προειδοποιήσουν τους οδηγούς! Πρέπει ΑΜΕΣΩΣ να καθαρίσετε το οδόστρωμα να τοποθετήσετε σωστές και έγκαιρες προειδοποιήσεις και να στρώσετε τη μικρή αυτή παράκαμψη με τσιμέντο ή άσφαλτο γιατί είναι καθαρά θέμα χρόνου να συμβεί δυστύχημα!

Σήμερα (Κυριακή) ο δρόμος είχε πολύ μεγάλη κίνηση και πολλοί οδηγοί δεν γνώριζαν την κατάσταση του! Έτρεχαν έμπαιναν στο αντίθετο ρεύμα για να αποφύγουν τα χώματα και τα εμπόδια και εισέρχονταν πολλοί μαζί και με ταχύτητα στη χωμάτινη παράκαμψη με κίνδυνο να πεταχτεί στην κυριολεξία κάποιος στο γκρεμό.

Είμαι σίγουρος ότι η συγκεκριμένη κατάσταση δεν είναι σε γνώση του δημάρχου γιατί θα φρόντιζε να διορθωθούν κάπως τα πράγματα τουλάχιστον τώρα που η τουριστική περίοδος είναι στην ακμή της.

Κάντε και οι ίδιοι μια βόλτα για να διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχει καμία υπερβολή σε όσα σας γράφω! Παρακαλώ θερμά τη δημοτική αρχή ακόμη και αν δεν είναι στις αρμοδιότητες της ο συγκεκριμένος δρόμος να περιφρουρήσει και να προστατέψει την υγεία και την ακεραιότητα των δημοτών της αλλά και πολλών άλλων πολιτών που περνάνε από εκεί καθημερινά.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.”
Δημητρης Πατσιουλης

Σημείωση volvipress: Ευχαριστούμε τον αναγνώστη μας για την αποστολή του μηνύματος. Δημοσιεύσαμε αρκετά σχετικά άρθρα άρα η συγκεκριμένη κατάσταση είναι σε γνώση του δημάρχου Βόλβης αλλά και της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Διαβάστε μερικά παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 × 3 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.