Επίθεση από σκύλο δέχτηκε γυναίκα στον Λαγκαδά

volvi press 0 Σχόλια

Επίθεση από σκύλο  δέχτηκε διερχόμενη γυναίκα σήμερα 23/11/2018  στο Δημοτικό πάρκο μπαίνοντας στην είσοδο του Λαγκαδά .

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ίδια την γυναίκα και αυτόπτες μάρτυρες, την ώρα που η γυναίκα πραγματοποιούσε την καθιερωμένη της άθληση με τον οικόσιτο της σκύλο, δέχτηκε επίθεση  από ένα μεγαλόσωμο αδέσποτο σκύλο, με αποτέλεσμα να δαγκώσει την γυναίκα και να προξενήσει επίσης μεγάλα τραύματα στον οικόσιτο σκύλο της.

Η γυναικά στάθηκε τυχερή, πάνω στην ατυχία της, καθώς όταν έβαλε τις φωνές, πετάχτηκε από απέναντι το προσωπικό της Γενικής Ταχυδρομικής Λαγκαδά και βοήθησαν την άτυχη γυναίκα, αλλιώς θα μιλούσαμε για διαφορετικά γεγονότα με μεγάλες διαστάσεις .

Η γυναικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Λαγκαδά και ο σκύλος της στην κτηνίατρο.

Μετά και από το χτεσινό κρούσμα με το παιδάκι που δάγκωσε σκύλος, βλέπουμε να δημιουργείται γενικά μια ανεξέλεγκτη κατάσταση με τα αδέσποτα στην πόλη του Λαγκαδά.

Πηγή: livelagadas.gr

Σχόλια
Κατατίθεται σε
Σχετικές Δημοσιεύσεις
Το σχόλιό σας; Θα δημοσιευθεί όταν εγκριθεί από έναν διαχειριστή. Όλα τα πεδία είναι προαιρετικά αλλά για την συζήτηση καλό είναι να γράψετε ένα όνομα έστω και ψευδώνυμο
Αφήστε μια απάντηση