Εργασίες συντήρησης κεντρικών δρόμων σε περιοχές του δήμου Βόλβης

volvi press 0 Σχόλια

Εργασίες συντήρησης θα γίνουν από αύριο μέχρι και την Πέμπτη στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας. Συγκεκριμένα θα αντικατασταθούν τα κατεστραμμένα στηθαία ασφαλείας επί της δεξιάς οριογραμμής, με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας για την εκτέλεση των εργασιών.

Αναλυτικά προβλέπεται να εκτελεστούν εργασίες στο ύψος του Στίβου και του Περιστερώνα, πριν από τον κόμβο εξόδου για Σταυρό, στον κόμβο Βρασνών-Ασπροβάλτας και στον κόμβο Ασπροβάλτας, μετά το φανάρι των Βρασνών, προς Ασπροβάλτα.

Στο μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ασφαλτοστρώσεις θα γίνουν από αύριο μέχρι και την Παρασκευή επί της 15ης Επαρχιακής Οδού (Λαγκαδά-Κολχικού- Βόλβης- Ρεντίνας) και στο έρεισμα της 24ης Επαρχιακής Οδού (Ν. Μαδύτου – ορίων Νομού Θεσσαλονίκης προς τον οικισμό Βαρβάρας Ν. Χαλκιδικής). Κοπές χόρτων και καθαρισμοί τάφρου θα γίνουν από σήμερα μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή στα ερείσματα εκατέρωθεν της 24ης Επαρχιακής Οδού, στο τμήμα μετά τον οικισμό Ν. Μαδύτου, με κατεύθυνση νοτιανατολικά προς τα όρια του Νομού και τον οικισμό της Βαρβάρας.

dikaiologitika.gr

Σχόλια
Σχετικές Δημοσιεύσεις
Το σχόλιό σας; Θα δημοσιευθεί όταν εγκριθεί από έναν διαχειριστή. Όλα τα πεδία είναι προαιρετικά αλλά για την συζήτηση καλό είναι να γράψετε ένα όνομα έστω και ψευδώνυμο
Αφήστε μια απάντηση