Εργατικό ατύχημα με τραυματία υπάλληλο του δήμου Βόλβης

Εργατικό ατύχημα συνέβη στις 12.30 σήμερα στο Βαγιοχώρι, σε εργαζόμενο της Υπηρεσίας αποκομιδής  απορριμμάτων του Δήμου Βόλβης.

Την ώρα της διέλευσης του οχήματος από έναν και μοναδικό χωματόδρομο (που υπάρχει και αποτελεί κακοτεχνία – παράλειψη δεκαετιών), η ρόδα του οχήματος βρήκε σε μία πέτρα με αποτέλεσμα  το όχημα να «αναπηδήσει» και ο εργαζόμενος να χτυπήσει στο κεφάλι,  πέφτοντας παράλληλα στο έδαφος, χτυπώντας στο πόδι.

Από την πρώτη στιγμή ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ ώστε να πραγματοποιηθεί μεταφορά του τραυματία σε κάποια υγειονομική μονάδα, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες προληπτικές εξετάσεις και να παρασχεθεί η ανάλογη φροντίδα στον πάσχοντα.

Όπως μας μεταφέρθηκε από του παρόντες  κατοίκους, το Κέντρο υγείας του Σοχού  δεν διέθετε οδηγό, ενώ το κέντρο υγείας Λαγκαδά επίσης δεν ήταν σε θέση να εξυπηρετήσει.

Προτάθηκε από τους κατοίκους να μεταφερθεί ο εργαζόμενος με ΙΧ σε εφημερεύον νοσοκομείο.

Είχε ήδη ενημερωθεί ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γ.Μπουρλής ο οποίος ήταν καθοδόν, και ο οποίος παρέλαβε με το αυτοκίνητο του Δήμου τον εργαζόμενο για να τον μεταφέρει σε αρμόδια υγειονομική μονάδα για τα περαιτέρω.

Είναι τραγικό το γεγονός της αναμονής των 2 ωρών και πραγματικά δεν θέλουμε να σκεφτούμε το αποτέλεσμα αυτής της αναμονής σε επείγοντα  περιστατικά που χρίζουν άμεσης διακομιδής , όπου τα λεπτά της αναμονής είναι κρίσιμα και πολύτιμα.

Ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον εργαζόμενο του Δήμου Βόλβης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

one × 3 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.