Φυσικό αέριο και ρεύμα στο Νέο Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη της Ζενίθ στον Σταυρό

Εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος αναμένεται η έναρξη των εργασιών για την επέκταση του δικτύου διανομής φυσικού αερίου κατ αρχάς στον Σταυρό του Δήμου Βόλβης και το 2022 σε Ασπροβάλτα και Βρασνά. Στόχος η κάλυψη των αναγκών των κατοίκων του Σταυρού κατά την χειμερινή περίοδο 2021-2022.

Η πολυετής παρουσία της ΖΕΝΙΘ στον χώρο της Ηλεκτρικής Ενέργειας και του Φυσικού Αερίου, με την εγγύηση του Ιταλικού κολοσσού ΕΝΙ αποτελεί την μοναδική ευκαιρία για την καλύτερη, και αξιόπιστη εξυπηρέτηση σας.

Στα γραφεία του εξουσιοδοτημένου συνεργάτη της Ζενίθ στον Σταυρό έχετε την δυνατότητα της ΔΩΡΕΑΝ ενημέρωσης σας. Μελετώντας την ανάγκη της κάλυψης των αναγκών σας, θα σας προτείνουν την καλύτερη, και οικονομικότερη λύση για το φυσικό αέριο αλλά και για ηλεκτρικό ρεύμα.

Επωφεληθείτε από την υπηρεσία Νέας Σύνδεσης Φυσικού Αερίου και αφήστε το προσωπικό του εξουσιοδοτημένου συνεργάτη της Ζενίθ να αναλάβει όλη τη διαδικασία.

Υπηρεσία νέας σύνδεσης για Φυσικό Αέριο

  1. Αίτηση σύνδεσης
    Οι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες της Ζενίθ στον Σταυρό αναλαμβάνουν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ όλη την διαδικασία της αίτησης σύνδεσής σας με το δίκτυο φυσικού αερίου και παρακολουθούν την πορεία της.
  2. Επιλογή προγράμματος Φυσικού Αερίου
    Εξετάζουν μαζί τις ανάγκες σας για να βρούνε το πρόγραμμα Φυσικού Αερίου που σας καλύπτει πλήρως.
  3. Εγκατάσταση και ενεργοποίηση
    Σας συστήνουν εξουσιοδοτημένους εγκαταστάτες και συνεργάτες με πολύχρονη εμπειρία για να επιλέξετε και να ολοκληρώσετε τη διαδικασία της εγκατάστασης με ασφάλεια και αξιοπιστία.

Το νέο κατάστημα της Ζενίθ στον Σταυρό βρίσκεται στην οδό Νικολάου Πλαστήρα (δίπλα από την κρεαταγορά Κουτσικούνη).

Τηλέφωνο: 2397-101048 και 2397-101049

email: zenith@myenergia.gr

Ώρες λειτουργίας:  Καθημερινές 09:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. και 18:00 μ.μ. – 21:00 μ.μ. Κυριακές 10:00- 14:00 μ.μ.

Επισκεφθείτε το σήμερα, ή επικοινωνήστε μαζί τους και υποβάλλεται αίτηση ενδιαφέροντος σύνδεσης φυσικού αερίου.

Χάρτης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

15 − 5 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.