Γιάννης Κυπαρίσσης: Υποψήφιος Σύμβουλος Κοινότητας Βρασνών

Γεννήθηκα το 1956 και μεγάλωσα στα Βρασνά όπου είμαι δημότης και μόνιμος κάτοικος. Είμαι παντρεμένος με την Βάσω Θεοδωρούδη-Κυπαρίσση κι έχουμε δύο παιδιά και τέσσερα εγγόνια.

Από το 1985 μέχρι το 2011 ήμουν Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Νέων Βρασνών. Συνταξιούχος από το 2011.

Υπήρξα Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Παιδείας και Μέλος του ΔΣ της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας. Μέλος του ΔΣ ΚΑΠΗ Βρασνών. Προπονητής και μέλος του ΒΡΑΣΙΔΑ, της ΑΕ Αγίου Γεωργίου και για μια δεκαετία οργανωτής και προπονητής της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του πρώην Δήμου μας.

Έχω την διάθεση, την γνώση και προπαντός τον χρόνο, να ασχοληθώ και να αγωνιστώ για το καλό του τόπου μας. Θέματα καθημερινότητας που αφορούν την Υγεία, την Καθαριότητα, τον Πολιτισμό, την Εκπαίδευση, τον Αθλητισμό και κυρίως τον Τουρισμό, θα είναι βασική μου επιδίωξη.

Όμως ο μεγάλος μου στόχος θα είναι, σε συνεργασία με τον Δήμαρχό μας ΛΙΑΜΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ, να υλοποιήσουμε δυο μεγάλα έργα, που θα αναβαθμίσουν το χωριό μας. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ στην πλατεία των Νέων Βρασνών και ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ στην Παραλία Βρασνών.

Συνδημότες και Συνδημότισσες

Παλιοί μου μαθητές και μαθήτριες

Νοιώθω έτοιμος και ώριμος να ανταποκριθώ στα νέα μου καθήκοντα και να διεκδικήσω το αξίωμα του Προέδρου στην κοινότητα ΒΡΑΣΝΩΝ αν εσείς αποφασίσετε να στηρίξετε την εκλογή μου με την ψήφο σας!

Με εκτίμηση
Γιάννης Κυπαρίσσης
Επικοινωνία
email: jkypas@hotmail.com
Κιν.: 6936299995
facebook

Σχόλια