Η «ασυλία» της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός

ksoulidou«Με τη φαιδρή δικαιολογία των “ανειλημμένων υποχρεώσεων ” οι Υπουργοί και οι Υφυπουργοί της καταρρέουσας συγκυβέρνησης απαξιώνουν τη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου»

Η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βουλευτής  Β΄ Θεσσαλονίκης, κα Σταυρούλα Ξουλίδου, κατήγγειλε τη στάση των Υπουργών και Υφυπουργών της καταρρέουσας συγκυβέρνησης να μην παρίστανται στη συζήτηση των επίκαιρων ερωτήσεων. Συγκεκριμένα σήμερα, 2-10-2014, από τις 7 επίκαιρες ερωτήσεις που ήταν στο πρόγραμμα απαντήθηκε μόνο η μία.

«Με τη φαιδρή δικαιολογία των “ανειλημμένων” υποχρεώσεων οι Υπουργοί και οι Υφυπουργοί της καταρρέουσας συγκυβέρνησης επιμένουν να μην παρίστανται στη συζήτηση των Επίκαιρων Ερωτήσεων που καταθέτουν οι βουλευτές στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου και να απαξιώνουν τους  δημοκρατικούς θεσμούς της χώρας μας.  

Είναι η 2η φορά που καταθέτω τη συγκεκριμένη επίκαιρη ερώτηση σχετικά με τη μεταφορά επικίνδυνων και τοξικών υλικών της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ μέσα από κατοικημένες περιοχές. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η «ασυλία» που απολαμβάνει η συγκεκριμένη εταιρεία από την πλευρά της κυβέρνησης, δυστυχώς συνεχίζεται.

 

Σταυρούλα Ξουλίδου

2-10-2014

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 × 4 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.