Ημερίδα στον Σταυρό του δήμου Βόλβης με θέμα: «Ο ρόλος της διατροφής στην πρόληψη και την θεραπεία των ασθενειών»

imerida-trofimaΜια εκδήλωση που πέρασε στα “ψιλά” και ίσως δεν δόθηκε η δέουσα προσοχή. Και όμως η εκδήλωση αυτή δεν είναι προτόγνωρη ούτε πραγματοποιείται για πρώτη φορά στον δήμο Βόλβης.
Τον Μάρτιο του 2014 πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Θήρας των Κυκλάδων, τον Δεκέμβριο του 2013 στον Δήμο Ξάνθη, στον δήμο Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης τον Μαΐο 2014, στον Δήμο Ηρακλείου τον Δεκέμβριο του 2013 και σε πάρα πολλούς άλλους δήμους σε όλη την Ελλάδα.

Με όλα τα παραπάνω θέλουμε απλά να τονίσουμε την σπουδαιότητα της εκδήλωσης για την υγεία μας και να τονίσουμε πως καλό θα είναι να την παρακολουθήσουμε όσοι περισσότεροι μπορούμε

Ας δούμε τι ακριβώς λέει η Πρόσκληση του δήμου Βόλβης για την ημερίδα αυτή.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης και ο δήμος ΒΟΛΒΗΣ (ΟΚΠΑΠ) σας προσκαλούν στην ανοικτή ομιλία για το κοινό με θέμα:
«Ο ρόλος της διατροφής στην πρόληψη και την θεραπεία των ασθενειών»

Η ημερίδα στοχεύει στην ανάδειξη του ρόλου της σωστής διατροφής στην προάσπιση της υγείας και την συμβολή της στην πρόληψη και θεραπεία ασθενειών (παχυσαρκία, σακχαρώδης διαβήτης τύπου ΙΙ, δυσλιπιδαιμία, αρτηριακή υπέρταση, καρδιαγγειακά νοσήματα).

Όσοι επιθυμούν θα μπορούν να συμμετάσχουν στο δωρεάν πρόγραμμα διατροφικής παρέμβασης που θα διεξάγεται σε χώρου του δήμου και θα έχει διάρκεια 6 μήνες . Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δωρεάν διαιτολογική παρακολούθηση με προσωπικό πρόγραμμα διατροφής, τροποποίηση διατροφικής συμπεριφοράς και μετρήσεις σύστασης σώματος.

Πότε θα πραγματοποιηθεί; Το Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου στις 11:00 π.μ.
Πού; Αίθουσα ΚΑΠΗ Σταυρού δήμου Βόλβης

Ας ευχηθούμε όλοι καλή επιτυχία και μάλλον θα διακινδυνέψουμε να πούμε πως η επιλογή του Δήμαρχου Διαμαντή Λιάμα για πρόεδρο του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Παιδείας (ΟΚΠΑΠ) δήμου Βόλβης  ήταν σωστή. Μέχρι στιγμής ο πρόεδρος το λίγο διάστημα που βρίσκεται στην θέση αυτή, αυτό αποδεικνύει. Ευχόμαστε να συνεχίσει έτσι.

ημεριδα- διατροφή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nineteen − sixteen =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.