Κατάληψη στο δημοτικό σχολείου Ασκού επαρχίας Λαγκαδά

katalipsiΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΣΚΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Σας κάνουμε γνωστό, ότι μη έχοντας άλλη επιλογή καταλήξαμε ομόφωνα στην απόφαση να πραγματοποιήσουμε κατάληψη του σχολικού μας κτιρίου, από την Δευτέρα 17-10-2016 μέχρι τέλους.

Κυρίαρχο μας αίτημα είναι η ΑΜΕΣΗ ΚΑΛΥΨΗ των κενών θέσεων εκπαιδευτικών ΠΕ70 (δασκάλων), που ενώ έχουν παρέλθει ήδη δύο μήνες από την έναρξη του σχολικού έτους , το σχολείο μας συνεχίζει να λειτουργεί με ελλείψεις (υπολειτουργεί), στον κύριο κορμό δυο τάξεων.

Παρά τις επανειλημμένες υποσχέσεις της Διεύθυνσης του Σχολείου και της Διοίκησης της Π.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης και ενώ το σχολείο μας έχει καλυφθεί πλήρως από ειδικότητες, στερείτε δασκάλων. Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι γίνονται υπεράνθρωπες προσπάθειες και των δυο εκπαιδευτικών φορέων.

Χρέος της πολιτείας είναι η ΙΣΗ ΠΑΙΔΕΙΑ για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, όλων των Δημοτικών σχολείων της χώρας, σε οποιαδήποτε γωνία του χάρτη βρίσκεται.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, μέχρι δικαίωσης του πάγιου και δικαίου αιτήματος μας.

ΚΑΘΕ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας

Βαρσαμίδης Θεόδωρος Παπαδοπούλου Αθανασία

http://livelagadas.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

10 − 6 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.