Καταγγελίες Δ. Στοίτσα

stoitsasΌταν όλα αυτά, τα σκέπαζαν και προσπαθούσαν να τα συγκαλύψουν, εμείς ήμασταν παρόντες, δίνοντας Μάχες. Σας αναφέρω την κορυφαία παρέμβασή μου στις 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013 όταν είχα ζητήσει από τον τότε Διευθύνοντα Σύμβουλο των λουτρών τα οικονομικά στοιχεία, αμοιβές, έξοδα, υποχρεώσεις της Α.Ε έναντι προμηθευτών και εργαζομένων.

Το ίδιο αίτημα το επανέλαβα στο Δημοτικό Συμβούλιο προς τον προηγούμενο Δήμαρχο και τον τότε Αντιδήμαρχο και αποκλειστικό διαχειριστή των οικονομικών, γνωρίζετε σε ποιον αναφέρομαι, ήταν το δεξί χέρι του τότε Δημάρχου.
Όλοι καταλάβατε, πιστεύω, ότι μιλώ για τον σημερινό Δήμαρχο.

Δεν τα έδωσαν ΠΟΤΕ.

Αποτέλεσμα, ΣΗΜΕΡΑ, να έχουν μπει ορκωτοί λογιστές και να ελέγχουν ένα τεράστιο οικονομικό έλλειμμα, εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Από τις 24 Μαρτίου όμως, έχουμε, για πρώτη φορά, δημόσια, τοποθέτηση του ορκωτού λογιστή μπροστά στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Με στοιχεία και αποδείξεις ξεκάθαρες, μας άφησε, όλους, άφωνους με την περιγραφή της κατάστασης που επικρατεί και μας έδωσε να καταλάβουμε, πλέον, όλο το μέγεθος μιας τραγωδίας που παίρνει πλέον διαστάσεις ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ.

Σύμφωνα με τις αναφορές του ορκωτού λογιστή και του Νομικού Εκπροσώπου του Δήμου.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ

Την ανυπαρξία ολοκληρωμένων Λογιστικών Βιβλίων, που παρουσιάστηκαν με σκισμένες και λευκές, άγραφες , σελίδες .
Η ανυπαρξία Διαχειριστικού Ελέγχου από την πλευρά του Δήμου και του Αντιδημάρχου Οικονομικών είναι κραυγαλέα και γεννάει ερωτηματικά, γιατί, αυτό δεν θα το επέτρεπε ούτε ένας πρωτοετής φοιτητής λογιστικής.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ

Τη λειτουργία Ανώνυμης Εταιρίας με ΑΔΗΛΩΤΗ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ.
Σας το Επαναλαμβάνω γιατί ακούγεται ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ μία Εταιρία Ανώνυμη να λειτουργεί με Ανεξέλεγκτη ταμειακή μηχανή.
Τι απέδιδε στο ταμείο?
Με ποιο τρόπο έλεγχε το ταμείο ο Δήμος Βόλβης ώστε να γνωρίζει που πήγαιναν , πόσα πήγαιναν και που βρίσκονται σήμερα αυτά τα χρήματα?

ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ

Τα χρέη προς το Δημόσιο, εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, που κληρονομούν σε εμάς, τώρα που φεύγουν.
Αυτοί Φεύγουν …….Αυτούς τους διώχνουμε, τα χρέη τους όμως και οι προσαυξήσεις θα συνεχίσουν να πληρώνονται απ’όλους εμάς .

ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ

Τα επιπλέον χρέη που μας αφήνουν προς τους ιδιώτες προμηθευτές της ανώνυμηςεταιρίας των Λουτρών.

ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΔΙΠΛΑ

Γιατί μέσα σε όλη αυτή την κακοδιαχείρηση και την ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ λειτουργία, δεν είχαν και δεν έχουν την παραμικρή ευαισθησία να εξοφλήσουν τους οικογενειάρχες συνδημότες μας, που εργάστηκαν και εργάζονται στην λουτρόπολη και που τα ένσημα τους παραμένουν απλήρωτα.
ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ συνεχίζουν να σας υπόσχονται ακόμη και σήμερα συνεχώς νέες θέσεις απλήρωτων ομήρων στα συμφέροντα τους.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ?
ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ.

ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ!

ΣΤΙΣ 18 ΜΑΙΟΥ Η ΨΗΦΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

Απόσπασμα από την ομιλία  στη Ν.Απολλωνία Κυριακή 6 Απριλίου.  ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ…….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eighteen − 15 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.