Κατασκευάζονται οκτώ (8) νέες σύγχρονες παιδικές χαρές στο δήμο Λαγκαδά

Υπεγράφη Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του δήμου Λαγκαδά προκειμένου να κατασκευαστούν οκτώ νέες σύγχρονες παιδικές χαρές.

Ο δήμαρχος Λαγκαδά κ. Γιάννης Καραγιάννης και η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου υπέγραψαν Προγραμματική για την Υλοποίηση του Έργου «Αναδιαμόρφωση οκτώ (8) υφιστάμενων Παιδικών Χαρών του Δήμου Λαγκαδά, συμπεριλαμβανομένης προμήθειας νέου εξοπλισμού», συνολικού προϋπολογισμού 258.678 €.

Η μελέτη συντάχθηκε από τις Υπηρεσίες του Δήμου Λαγκαδά και η χρηματοδότηση θα προέλθει κατά 220.000,00 €. από τις πιστώσεις του Προγράμματος Επενδυτικών Δαπανών Ιδίων Πόρων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και κατά 38.678 € από Ιδίους Πόρους του Δήμου Λαγκαδά. Το σχέδιο της Προγραμματικής ελέγχθηκε ως προς τη νομιμότητά του, και έτσι οι δύο φορείς προχώρησαν στις σχετικές Υπογραφές.

«Για το Δήμο Λαγκαδά και τη διοίκησή μας, πρωταρχικό μέλημα είναι να δημιουργηθούν οι συνθήκες που θα επιτρέψουν τη δημιουργία σύγχρονων και ασφαλών υποδομών για να τις χαίρονται τα παιδιά της περιοχής μας» δήλωσε ο κ. Γιάννης Καραγιάννης Από την πλευρά της η κ. Πατπουλίδου σημείωσε πως «Στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και των 14 δήμων που ανήκουν στα αυτοδιοικητικά της όρια, επιθυμώντας την ισόρροπη και ισόνομη σχέση με όλους του δήμους, η Αντιπεριφέρεια Μητροπολιτικής Θεσσαλονίκης δε θα μπορούσε να αρνηθεί το αίτημα του δημάρχου Γιάννη Καραγιάννη να συνδράμει στην προσπάθεια του Δήμου Λαγκαδά για την ανάπλαση και συντήρηση υφιστάμενων παιδικών χαρών με σκοπό την πιστοποίησή τους».

dikaiologitika.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.