Λουτροπόλεις: Θλίψη Στασιμότητα και Εγκατάλειψη

volvi press 0 Σχόλια

Τα προβλήματα που εντοπίζονται στις λουτροπόλεις της Θεσσαλονίκης στο επίκεντρο της συνάντησης ΕΕΘ – Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών

Με το προεδρείο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης συναντήθηκε η διοίκηση του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας. Την αντιπροσωπεία του Πανελλήνιου Συλλόγου υποδέχτηκε ο πρόεδρος Μιχάλης Ζορπίδης και ο υπεύθυνος εξυπηρέτησης επιχειρήσεων Κυριάκος Μερέλης.

Στη συνάντηση, σύμφωνα με τον Σύλλογο, συζητήθηκαν αναλυτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές λουτροπόλεις, και ιδιαιτέρα αυτές που βρίσκονται στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, με δεδομένο ότι ο κ. Ζορπίδης διατέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων και Κοινοτήτων Λουτροπόλεων Ελλάδας και είναι γνώστης των προβλημάτων τους.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, από όλους τους συμμετέχοντες αναπτύχθηκε έντονος προβληματισμός για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η λουτρόπολη της Νέας Απολλωνίας, όπου η επένδυση των 24 εκατομμυρίων ευρώ για την κατασκευή μίας πρότυπης λουτρόπολης έχει εγκαταλειφθεί στη φθορά του χρόνου. Εκφράστηκε παράλληλα η θλίψη για το κλείσιμο της λουτρόπολης της Θέρμης και τη στασιμότητα που επικρατεί στη λουτρόπολη του Λαγκαδά.

Στο κλείσιμο της συζήτησης, επισημαίνεται στην ίδια ενημέρωση, συμφωνήθηκε να διοργανωθεί μια ευρεία σύσκεψη για την νέα λουτρόπολη της Νέας Απολλωνίας, με πρωτοβουλία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και τη συμμέτοχη του δήμου Βόλβης, της Τράπεζας Πειραιώς, της Περιφερείας Κεντρικής Μακεδονίας, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και του Πανελλήνιου Συλλόγου προκειμένου να ξεκαθαριστεί το μέλλον της επένδυσης.

Από την πλευρά του Συλλόγου συμμετείχαν ο πρόεδρος Ανέστης Αναστασιάδης, ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Άκογλαν, ο Γενικός Γραμματέας και υπεύθυνος τύπου Αχιλλέας Μεταλούλης, ο ταμίας Φώτης Γούναρης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Βασίλης Μπαντής, Νίκος Ματθαίου, ο αντιπρόεδρος της επιτροπής Τουρισμού Βασίλης Πανταζής, το μέλος Άννα Ματθαίου και ο πρόεδρος της Ε.Ε. Χρήστος Γιασκουλίδης.

voria.gr

Σχόλια
Κατατίθεται σε
Σχετικές Δημοσιεύσεις
Το σχόλιό σας; Θα δημοσιευθεί όταν εγκριθεί από έναν διαχειριστή. Όλα τα πεδία είναι προαιρετικά αλλά για την συζήτηση καλό είναι να γράψετε ένα όνομα έστω και ψευδώνυμο
Αφήστε μια απάντηση