Μήνυμα του Προέδρου ΟΠΑΠ Βόλβης για την πυρκαγιά στα Βρασνά

Κατά την  διάρκεια της πυρκαγιάς που  εκδηλώθηκε στις 1 Σεπτεμβρίου  λίγο έξω από τα Βρασνά του δήμου Βόλβης, ο εκ νέου εκλεγείς δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του ΟΠΑΠ κ. Παπαγεράς Παναγιώτης βρισκόταν στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την εκλογή προεδρείου.

Παρότι θέλησε να μεταβεί στο σημείο της πυρκαγιάς, η κρισιμότητα της ψηφοφορίας ήταν τέτοια ώστε να μην μπορεί να αποχωρήσει από την συνεδρίαση. Παρ όλα αυτά ήταν σε συνεχή τηλεφωνική επαφή με τους κατοίκους της περιοχής και τις υπηρεσίες κατάσβεσης.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου έσπευσε άμεσα στο σημείο της πυρκαγιάς απ όπου έκανε και την ακόλουθη δήλωση:

“Σαν κάτοικος των Βρασνών και σαν πρόεδρος του ΟΠΑΠ δήμου Βόλβης θέλω να ευχαριστήσω δημόσια, όλο το προσωπικό καθώς και τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σταυρού, για την άμεση και αποτελεσματική επέμβαση τους στην κατάσβεση της πυρκαγιάς. Κατάφεραν μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, όχι μόνο να περιορίσουν την φωτιά αλλά και να αποτρέψουν ένα άμεσο μεγάλο κίνδυνο για την επέκταση της προς τα σπίτια του οικισμού σώζοντας έτσι περιουσίες. Το μόνο που τους αξίζει είναι ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ. Εκ μέρους των κατοίκων των Βρασνών εκφράζω τις ευχαριστίες όλων μας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

seven + seven =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.