Αθανάσιος Κωνσταντινάκης: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Βόλβης

Γεννήθηκα στον Σταυρό Θεσσαλονίκης το 1971 και είμαι παντρεμένος με την Αθηνά Ιωαννίδου, δασκάλα κλασικού χορού και έχουμε δύο παιδιά.

Έχω διατελέσει :

2006-2010 Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ρεντίνας και Πρόεδρος της Τουριστικής επιτροπής του δήμου.
2008-2010 Αντιδήμαρχος δήμου Ρεντίνας
2014-2017 Πρόεδρος ΟΠΑΠ δήμου Βόλβης
2018 έως σήμερα μέλος του ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και μέλος της Τουριστικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου

Σ αυτές τις εκλογές συμμετέχω ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον συνδυασμό “Βόλβη Μπροστά” με επικεφαλής τον δήμαρχο Βόλβης Διαμαντή Λιάμα.

  • Γνωρίζω ότι τα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι πολλά, όπως και οι προοπτικές ανάπτυξης του τόπου μας.
  • Επιδιώκω να βοηθήσω τον τόπο μου, ώστε να αναδείξει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του.
  • Θα αγωνιστώ για να ενισχυθεί και άλλο ο τουρισμός, καθώς αποτελεί τον κινητήριο μοχλό ανάπτυξης σε όλους τους παραγωγικούς τομείς του δήμου Βόλβης, με αποτέλεσμα την αύξηση του εισοδήματος και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Η ψήφος σου είναι δύναμη για σένα και Ευθύνη για μένα!

Η ενασχόληση με τα κοινά γεννήθηκε στην αρχαία Ελλάδα με αγνά κίνητρα. Φτάνοντας όμως στο Σήμερα κοιτάμε καχύποπτα όσους θέλουν να είναι υποψήφιοι σε εκλογές. Πρέπει όμως να επιστρέψουμε στις εποχές της προσφοράς χωρίς όρους και χωρίς προσωπικό όφελος. Γιατί απλούστατα το ομαδικό όφελος φέρνει και οφέλη στα άτομα.

Σε αυτές τις εκλογές, συμμετέχω στον συνδυασμό Βόλβη Μπροστά, με επικεφαλής τον δήμαρχο Βόλβης Διαμαντή Λιάμα.

Επιδιώκω να βοηθήσω τον τόπο μου, ώστε να αναδείξει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του.
Κοινός στόχος, να προστατέψουμε την κληρονομιά του παρελθόντος, το ανεκτίμητο φυσικό περιβάλλον, της λίμνης Βόλβης και τις πολυβραβευμένες με 8 Γαλάζιες Σημαίες ακτές του Στρυμονικού Κόλπου. Να διαφυλάξουμε την πολιτιστική κληρονομιά που παραλάβαμε.

Φιλοδοξώ να αγωνιστώ για να ενισχυθεί κι άλλο ο τουρισμός. Να στηρίξουμε τον επαγγελματία και τον τουριστικό κλάδο, για να εξασφαλίσουμε πολύτιμες θέσεις εργασίας και εισόδημα στην περιοχή μας.

Μια προσφορά που κοιτά με ελπίδα στο μέλλον. Ελπίζοντας ότι θα δώσει απασχόληση στα παιδιά και στα εγγόνια μας.. Ελπίζοντας ότι θα ανεβάσει το βιοτικό επίπεδο και θα προσφέρει περισσότερη βοήθεια σε όσους περνάνε δύσκολες ώρες.

Η πρόσφατη θητεία μου στον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος,του Δ. Βολβης μου έδειξε ότι ο τουρισμός μπορεί να αποτελέσει το μεγαλύτερο ίσως κίνητρο για να διατηρήσουμε την παράδοση και την μακραίωνη πολιτιστική μας ιστορία. Θεωρώ καθήκον μου να προσφέρω τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου σε αυτό τον τομέα.

Με αυτά τα κίνητρα θέλω να ασχοληθώ με τα κοινά. Συμμετέχω στα κοινά και επιμένω να πάει Μπροστά ο δήμος Βόλβης.

Ελπίζω ότι αν αύριο με ρωτήσουν τα παιδιά μου, τι έκανα για το καλό του τόπου μου, να μπορώ να τους απαντήσω πως προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις για να δημιουργηθεί ένα καλύτερο αύριο.

Σας ευχαριστώ.

facebook

Σχόλια