Νέα Βρασνά: Γιορτή λήξης σχολικού έτους 2016 – 2017

Με μια όμορφη γιορτή, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Ιουνίου 2017 , οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Νέων Βρασνών, έκλεισαν τη φετινή σχολική χρονιά.

Τη γιορτή παρακολούθησαν μαθητές, γονείς αλλά και πολλοί κάτοικοι του χωριού.

Όλα ήταν υπέροχα και συγκινητικά.
Ήταν μια ωραία και ζεστή γιορτή που θα μείνει αξέχαστη σε πολλούς και κυρίως στα παιδιά της ΣΤ΄ τάξης…. διότι δεν υπάρχει γιορτή λήξης της χρονιάς χωρίς συγκίνηση, ειδικά όταν από τη μια βαθμίδα μεταβαίνουν τα παιδιά στην επόμενη…

Η γιορτή έκλεισε με την απονομή αναμνηστικών από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου.

Διερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων των μαθητών, των δασκάλων, των γονέων και των φίλων του σχολείου έκλεισε μια δημιουργική και εποικοδομητική χρονιά γεμάτη επιτυχίες, εμπειρίες και προκοπή. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ζωή των παιδιών δεν είναι μόνο δουλειά, διάβασμα και κόπος, είναι και χαρά, απόλαυση, παιχνίδι. Σήμερα ανοίγεται ολόφωτος ο δρόμος των διακοπών, χαρείτε με την ψυχή σας τις ομορφιές της ωραίας εποχής.

Παίξτε, γελάστε και απολαύστε το καλοκαίρι και τις διακοπές σας. Ευχόμαστε σε όλους. Καλό Καλοκαίρι. Τελετή_λήξης_Δημοτικού_Σχολείου_Νέων_Βρασνών_1Τελετή_λήξης_Δημοτικού_Σχολείου_Νέων_Βρασνών_2Τελετή_λήξης_Δημοτικού_Σχολείου_Νέων_Βρασνών_3Τελετή_λήξης_Δημοτικού_Σχολείου_Νέων_Βρασνών_4Τελετή_λήξης_Δημοτικού_Σχολείου_Νέων_Βρασνών_5Τελετή_λήξης_Δημοτικού_Σχολείου_Νέων_Βρασνών_6Τελετή_λήξης_Δημοτικού_Σχολείου_Νέων_Βρασνών_7Τελετή_λήξης_Δημοτικού_Σχολείου_Νέων_Βρασνών_8Τελετή_λήξης_Δημοτικού_Σχολείου_Νέων_Βρασνών_9Τελετή_λήξης_Δημοτικού_Σχολείου_Νέων_Βρασνών_10Τελετή_λήξης_Δημοτικού_Σχολείου_Νέων_Βρασνών_11Τελετή_λήξης_Δημοτικού_Σχολείου_Νέων_Βρασνών_12Τελετή_λήξης_Δημοτικού_Σχολείου_Νέων_Βρασνών_13Τελετή_λήξης_Δημοτικού_Σχολείου_Νέων_Βρασνών_14Τελετή_λήξης_Δημοτικού_Σχολείου_Νέων_Βρασνών_15Τελετή_λήξης_Δημοτικού_Σχολείου_Νέων_Βρασνών_16Τελετή_λήξης_Δημοτικού_Σχολείου_Νέων_Βρασνών_37Τελετή_λήξης_Δημοτικού_Σχολείου_Νέων_Βρασνών_38Τελετή_λήξης_Δημοτικού_Σχολείου_Νέων_Βρασνών_17Τελετή_λήξης_Δημοτικού_Σχολείου_Νέων_Βρασνών_18Τελετή_λήξης_Δημοτικού_Σχολείου_Νέων_Βρασνών_19Τελετή_λήξης_Δημοτικού_Σχολείου_Νέων_Βρασνών_20Τελετή_λήξης_Δημοτικού_Σχολείου_Νέων_Βρασνών_21Τελετή_λήξης_Δημοτικού_Σχολείου_Νέων_Βρασνών_22Τελετή_λήξης_Δημοτικού_Σχολείου_Νέων_Βρασνών_23Τελετή_λήξης_Δημοτικού_Σχολείου_Νέων_Βρασνών_24Τελετή_λήξης_Δημοτικού_Σχολείου_Νέων_Βρασνών_25Τελετή_λήξης_Δημοτικού_Σχολείου_Νέων_Βρασνών_26Τελετή_λήξης_Δημοτικού_Σχολείου_Νέων_Βρασνών_27Τελετή_λήξης_Δημοτικού_Σχολείου_Νέων_Βρασνών_28Τελετή_λήξης_Δημοτικού_Σχολείου_Νέων_Βρασνών_29Τελετή_λήξης_Δημοτικού_Σχολείου_Νέων_Βρασνών_30Τελετή_λήξης_Δημοτικού_Σχολείου_Νέων_Βρασνών_31Τελετή_λήξης_Δημοτικού_Σχολείου_Νέων_Βρασνών_32Τελετή_λήξης_Δημοτικού_Σχολείου_Νέων_Βρασνών_33Τελετή_λήξης_Δημοτικού_Σχολείου_Νέων_Βρασνών_34Τελετή_λήξης_Δημοτικού_Σχολείου_Νέων_Βρασνών_35Τελετή_λήξης_Δημοτικού_Σχολείου_Νέων_Βρασνών_36

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

9 + 2 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.