Νίκη Ανδρεάδου

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1975 και κατάγομαι από την τοπική κοινότητα Καρτερών του Δήμου Λαγκαδά. Εισήχθην μετά από επιτυχία στις πανελλήνιες εισαγωγικές εξετάσεις, στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, απ’ όπου και αποφοίτησα το 2003. Είμαι κάτοχος πτυχίου Ξένων γλωσσών της Αγγλικής και της Γερμανικής γλώσσας, καθώς και πτυχίου χειρισμού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Η σταδιοδρομία μου στην Ιατρική ξεκίνησε από το Γ.Ν. Παπαγεωργίου το 2005, όπου έπειτα από 4 έτη ολοκλήρωσα την ειδικότητα μου και απέκτησα τον τίτλο της ειδικού Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής το 2009. Εξελέγην μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Γ. Ν. Παπαγεωργίου, την περίοδο 2006-2009.

Σήμερα, κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου της Επείγουσας Προνοσοκομειακής Ιατρικής από το 2007, υπηρετώ τους συμπολίτες μας εργαζόμενη στο Ε.Σ.Υ. ως επιμελήτρια Γενικής Ιατρικής από τον Ιούνιο του 2009. Από το έτος 2012 υπηρετώ στο Κ.Υ. Λαγκαδά, όπου εκτός από τους Δημότες της πόλης του Λαγκαδά εξυπηρετώ και τα ιατρεία των χωριών μας, Κολχικού, Δρακοντίου, Αναλήψεως και Περιβολακίου.

Ασχολήθηκα ενεργά με τη πολιτική στις δημοτικές εκλογές του 2014, ζήτησα τη ψήφο των δημοτών που με εμπιστεύτηκαν και εξελέγην δημοτική σύμβουλος με τη παράταξη “Δημοτική Συνεργασία”, στο πλευρό του σημερινού Δημάρχου Λαγκαδά. Υπηρέτησα τη θέση της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και αργότερα της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Λαγκαδά μέχρι και λίγους μήνες πριν που αποφάσισα να θέσω την υποψηφιότητα μου ως Δήμαρχος Λαγκαδά, δημιουργώντας τη Νέα Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη “Πολίτες με Όραμα”.

Είμαι παντρεμένη με τον Πολιτικό Μηχανικό Πετρίδη Αμφιλόχιο, κάτοικο Κολχικού και έχουμε αποκτήσει μαζί δυο γιους.

Νίκη Ανδρεάδου Υποψήφια Δήμαρχος – “Πολίτες με Όραμα” Δημοτική Παράταξη δήμου Λαγκαδά

Πληροφορίες
Highlights info row image 2394023398
email : info@politesmeorama.gr
site: http://politesmeorama.gr/
facebook
Βίντεο

Γιατί μπορούμε

“Πιστεύουμε”

…ότι όλοι μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε διαφωνίες και διαφορετικές απόψεις και κάνοντας προσωπική υπόθεση την αποστολή του συνδυασμού “Πολίτες με ‘Όραμα” να χτίσουμε έναν υγιή Δήμο.

“Σκεφτόμαστε”

…έξω από τα στεγανά και είμαστε βέβαιοι ότι μόνο αν αντιμετωπίζουμε τα θέματα που προκύπτουν με δημιουργικό και θετικό σκεπτικό θα βρούμε λύσεις για το κάλο όλων.

“Πράττουμε”

…με γνώμονα το συμφέρων των πολλών και όχι των λίγων. Με συγκεκριμένο και σαφή σχέδιο που καλύπτει όλες τις ανάγκες των πολιτών του Δήμου μας.

“Υπεύθυνα”

…γιατί επιτέλους θα πρέπει να υπάρχει “υπεύθυνος” για ότι συμβαίνει αλλά και για ότι δεν συμβαίνει. Γιατί τόσα χρόνια οι δημότες ακούν “…δεν είμαι εγώ ο Υπεύθυνος”.

Εμείς έχουμε το θάρρος να λέμε και θα λέμε…
…εμείς είμαστε υπεύθυνοι!