Ορθή και ασφαλή χρήση του διαδικτύου

diadiktioΓια μια ακόμη φορά η Δημοτική κοινότητα Σταυρού και ο πρόεδρος της κ. Γκολιδάκης Χρήστος τον τελευταίο καιρό είναι πρωταγωνιστές σε μια σειρά συνεχόμενων εκδηλώσεων.

Αυτήν την φορά οργανώνουν ανοιχτή εκδήλωση – ομιλία στον Σταυρό, (ξανά…) που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Απριλίου και ώρα 11:30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου Σταυρού.

Ομιλητής θα είναι ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνόμος Α κ. Παπαντωνίου Αντώνιος. Θέμα της ομιλίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί με την χρήση και βοήθεια οπτικό-ακουστικού υλικού, είναι “η ορθή και ασφαλή χρήση του διαδικτύου”.

Είναι μια ευκαιρία, για τους γονείς κυρίως αλλά και για όλους τους άπειρους χρήστες του διαδικτύου, να ενημερωθούν για τα προβλήματα και τους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν από την χρήση του Διαδικτύου.

Ο ομιλητής έχει υπηρετήσει για αρκετά χρόνια  στην Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης και έχει αποκτήσει μια πολύτιμη εμπειρία πάνω σε αυτά τα θέματα.

Όλα καλά λοιπόν και μπράβο και καλή επιτυχία και μακάρι να υπάρξει μεγάλη συμμετοχή. Αλλά ίσως κάποιοι να αναρωτηθούν:

  1. Γιατί μόνο στον Σταυρό γίνονται τέτοιου είδους εκδηλώσεις?
  2. Γιατί μόνο η Δημοτική κοινότητα Σταυρού παρουσιάζει δράση? Οι άλλοι πρόεδροι των τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων είναι άχρηστοι ή δεν έχουν τα μέσα?
  3. Θα απευθύνει μήνυμα ο Δήμαρχος εκμεταλλευόμενος- χρησιμοποιώντας  για μια ακόμη φορά τέτοιου είδους δράσεις για αυτοπροβολή του? Ήδη υπάρχουν καταγγελίες, πως χρησιμοποιεί τα μέσα του Δήμου για δικό του όφελος (γραμμή δημότη, ιστοσελίδα του Δήμου κλπ)

Η δική μου γνώμη είναι πως αν συνεχίσει αυτή η πρακτική και λογική εκμετάλλευσης δράσεων του Δήμου από τον οποιονδήποτε, τότε οι εκδηλώσεις αυτές θα καταντήσουν να είναι εκδηλώσεις μόνο για τους ημετέρους.  Γιατί όταν οι δράσεις «κουκουλώνονται» καταλήγουν πάντα σε αποτυχία.

Νικ. Παπ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three + two =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.