Π.Κ. Σταυρού: Εορτασμός παρεκκλησίου Τριών Εν Καμίνω Παίδων

Σε οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε και φέτος ο εορτασμός της ημέρας μνήμης των Προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος, Αγίων Τριών εν Καμίνω Παίδων, στο παρεκκλήσιο που χτίστηκε από του Πυροσβέστες στην αυλή του Π.Κ. Σταυρού.

Παραβρέθηκαν οι Συνάδελφοι και μέλη των οικογενειών τους,  ενώ μας τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Βασίλης Ανατολίτης Περιφερειακός Σύμβουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βόλβης κ. Νίκος Θωμά, ο Αντιδήμαρχος κ. Καρακίτσος Απόστολος, ο Δημοτικός Σϋμβουλος κ. Δημήτρης Βασιλάκης, ο Διοικητής της 1ης Ταξιαρχίας Κ/Δ – ΑΛ. Ταξίαρχος κ. Σάββας Κολοκούρης, ο Δ/τής του Α.Τ. Αγίου Γεωργίου Αστυνόμος Β’ κ. Καλτσάς Δημήτρης, συνάδελφοι των Σωμάτων Ασφαλείας, ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ Σταυρού κ. Λιτσάκης Αργύρης  και  φίλοι του Π.Κ. Σταυρού. Κατά την εκδήλωση απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Δήμου Βόλβης για την αμέριστη συμπαράσταση όλων των Υπηρεσιών του Δήμου μας στην λειτουργία του Κλιμακίου και στον Εθελοντή Πυροσβέστη Μπεμπεκίδη Ηλία για την προσφορά του τόσο σε επιχειρησιακό πεδίο όσο και για το αρθρογραφικό του έργο, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τον μηχανολογικό εξοπλισμό και την Ιστορία του Πυροσβεστικού Σώματος. που αποτελεί τιμή για εμάς να ανήκει στην δύναμή μας.

Στην συνέχεια ακολούθησε μικρή δεξίωση με κεράσματα που προσέφεραν ο κ. Μπελές, ο κ. Λιτσάκης Χρήστος, ο κ. Ναουμ, η κα Νουράκη Σωτηρία, (Φούρνος Μπαλτά) και οι οικογένειες των Πυροσβεστών.

Επίσκεψη στο Κλιμάκιο, πραγματοποίησε ο πρώτος Διοικητής και ιδρυτής του Στρατηγός ε.α. κ. Πετανίδης Χρήστος, ο Διοικητής του 2ου Π.Σ.Θεσσαλονίκης Πύραρχος κ. Αθάνατος Νικόλαος και ο τ. Βουλευτής και Δήμαρχος του Δήμου Βόλβης  κ. Γαλαμάτης Δημήτριος, προκειμένου να ευχηθούν σε όλους τους συναδέλφους.

Το γεύμα που ακολούθησε για την βάρδια, το προσέφερε ο Δημοτικός Σύμβουλος  κ. Δημήτρης Βασιλάκης ο οποίος και επιμελήθηκε όλες τις λεπτομέρειες εκφράζοντας έτσι την εκτίμησή του.
Φυσικά δεν μπορούμε να παραλείψουμε την συνεισφορά  του ΠΠΥ Γκολιδάκη Νικόλαο που εδώ και πολλές ημέρες, εργάστηκε ασταμάτητα για την ολοκλήρωση της εκδήλωσης ως υπεύθυνος διοργάνωσης.

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους και φίλους που εργάστηκαν και πρόσφεραν για την σημερινή ημέρα.

Χρόνια πολλά σε όλους τους συναδέλφους, ευχόμαστε να έχουμε πάντα υγεία.
Καλές επιστροφές.
Πυρονόμος Κων/νος Αβραμίδης
Προϊστάμενος Π.Κ. Σταυρού.
17/12-2016

http://stavrosfd.blogspot.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five × 2 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.