Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού «Μπροστά! Με Γνώση, Συνέπεια, Αλληλεγγύη»

parousiasi-ipopsifiwn-02_1024Μπροστά σε πλήθος κόσμου που κατέκλυσε το Κλειστό Γυμναστήριο Ασπροβάλτας, το βράδυ της Τρίτης 30 Απριλίου, ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας ως επικεφαλής του συνδυασμού «Μπροστά! Με Γνώση, Συνέπεια, Αλληλεγγύη», παρουσίασε τους υποψήφιους συμβούλους του ψηφοδελτίου που ηγείται.

Ο Διαμαντής Λιάμας στον τόνισε ότι πρόκειται για μια ομάδα, «που έχει τη γνώση για να δώσει τις πιο αξιόπιστες λύσεις στα προβλήματα, τη συνέπεια να εργαστεί με ολοκληρωμένο σχέδιο για να οδηγήσει τον τόπο μας στην ανάπτυξη και την αλληλεγγύη για να σταθεί έμπρακτα δίπλα σε όσους υποφέρουν, σε όσους έχουν την ανάγκη μας».
Αρχικά παρουσιάστηκαν οι 54 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που πήραν θέσεις γύρω από τον δήμαρχο Βόλβης και ακολούθως προσήλθαν και υποψήφιοι σύμβουλοι των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων και από τις έξι δημοτικές ενότητες που απαρτίζουν τον δήμο Βόλβης. Σημειώνεται ότι ο συνδυασμός «Μπροστά! Με Γνώση, Συνέπεια, Αλληλεγγύη», είναι ο μοναδικός στο δήμο Βόλβης που κατέθεσε τον ανώτατο αριθμό υποψηφίων που προβλέπει η νομοθεσία για τον δήμο.
Ο δήμαρχος Βόλβης και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Διαμαντής Λιάμας, προέτρεψε τους υποψήφιους του συνδυασμού να διεξάγουν έναν καθαρό και έντιμο προεκλογικό αγώνα, ο οποίος -εξέφρασε τη βεβαιότητα- ότι στις 18 Μαΐου θα οδηγήσει στην εκλογική νίκη. Παρουσιάζοντας τους υποψηφίους επισήμανε ότι «είναι καταξιωμένοι πολίτες αυτού του τόπου. Αγρότες, επαγγελματίες, επιστήμονες και ανθρώπους του μόχθου, νέες και νέους με όρεξη για προσφορά, γυναίκες και άνδρες έτοιμοι και αποφασισμένοι να μας οδηγήσουν μόνο μπροστά! Είναι όλοι τους άνθρωποι που συμμετέχουν στην κοινή προσπάθεια να βοηθήσουν τους συνδημότες τους».
Και πρόσθεσε: «Όλοι εσείς ήρθατε για να προσφέρετε. Γνωρίζουμε τι συνέβη σε διάφορες περιοχές του δήμου Βόλβης και τι μέσα χρησιμοποίησαν ορισμένοι στην αγωνία τους να γεμίσουν το ψηφοδέλτιό τους. Ο κάθε κατεργάρης θα καθίσει στον πάγκο του πλέον και η λάσπη που πετούν συστηματικά θα καταλήξει στους πρόσωπό τους. Όσο κι αν προσπάθησαν δεν μπόρεσαν να σταματήσουν όλους εσάς, από το να δώσετε σήμερα ένα βροντερό παρών, σε αυτό τον κοινό αγώνα. Έναν αγώνα που έχει μια κατάληξη: τη νίκη του συνδυασμού μας στις 18 Μαΐου. Μια νίκη που θα επιβεβαιώσει πως στον δήμο Βόλβης δεν θα κυριαρχήσει η διαφθορά, η κακοδιαχείριση, η αδιαφορία για τον πολίτη. Είμαι βέβαιος ότι οι πολίτες θα ψηφίσουν να προχωρήσουμε μπροστά και όχι να πισωγυρίσουμε στο σκοτάδι του παρελθόντος που καταφέραμε να διώξουμε τα τελευταία τρία χρόνια».

Μεταφορά από http://www.diamantisliamas.gr

4 thoughts on “Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού «Μπροστά! Με Γνώση, Συνέπεια, Αλληλεγγύη»

 1. Αυτό το κείμενο ποιοι πρέπει να το διαβάσουν? Παίζεται με τα νεύρα μας?

  Ο Διαμαντής Λιάμας στον τόνισε ότι πρόκειται για μια ομάδα, «που έχει τη γνώση για να δώσει τις πιο αξιόπιστες λύσεις στα προβλήματα, τη συνέπεια να εργαστεί με ολοκληρωμένο σχέδιο για να οδηγήσει τον τόπο μας στην ανάπτυξη και την αλληλεγγύη για να σταθεί έμπρακτα δίπλα σε όσους υποφέρουν, σε όσους έχουν την ανάγκη μας».

  Τσιράκι του Λιάμα κατάντησε και αυτή η σελίδα? Τα αρπάξατε και εσείς?

 2. Θα παρακαλούσα να πεί κάποιος στον Κ. Λιάμα,
  ότι το “πλήθος κόσμου” είναι οι ίδιοι οι υποψήφιοί του,
  ότι σε “καθαρό και έντιμο προεκλογικό αγώνα” δεν υφαρπάζουν εν μια νυχτι υποψηφίους άλλων συνδυασμών απειλώντας τους ή “αγοράζοντας” τους,
  ότι “το σκοτάδι του παρελθόντος” που κατάφερε να διώξει είναι οι δικές του προηγούμενες θητείες στην τοπική αυτοδιοίκηση.

  Κ. Λιάμα, μας περνάτε για ηλίθιους;

 3. Κ Λιαμα η δύναμη δεν είναι o αριθμός των υποψηφίων σας που δυστυχώς τους συστρατευσε το κόμμα σας και πάλι …..Δύναμη είναι το ήθος και η αξιοπρέπεια του κάθε υποψήφιου που αγωνίζεται καθαρά απέναντι στο κόσμο .

 4. Με σεβασμό στους σχολιαστές, αν και δεν έχω την τιμή να τους γνωρίζω, παρακαλώ τους διαχειριστές να συνεχίσουν την πλουραλιστική ενημέρωση που μας παρέχει η ιστοσελίδα Volvipress. Εκτός από τα “στημένα” σχόλια (όλοι έχουμε μυαλό και καταλαβαίνουμε) που προσπαθούν να μας παραπλανήσουν, τα ελεύθερα και αυθόρμητα σχόλια, εκφράζουν όλους τους ελεύθερα σκεπτόμενους σε μεγάλο ή μικρό βαθμό. Οι διαφορετικές γνώμες είναι αυτές που κάνουν το ειλικρινή διάλογο, γόνιμο.
  Στο θέμα του συνδυασμού των υποψηφίων της παράταξης του κ. Λιάμα, δεν μπορώ να αντισταθώ για να σχολιάσω ότι, δίπλα σε πολλούς αξιοπρεπείς συνδημότες μας υποψηφίους, παρατάσσονται πολύ γνωστοί και μη εξαιρετέοι υποψήφιοι, που διετέλεσαν Δήμαρχοι και Αντιδήμαρχοι για πολλά χρόνια στο παρελθόν και συνδέονται με περίεργες έως παράνομες πράξεις, στην διάρκεια της θητείας τους. Κορυφαία παραδείγματα είναι οι πρώην Δήμαρχοι και Αντιδήμαρχοι που συμμετείχαν στην υπόθεση της παράνομης επέκτασης σχεδίου πόλης, των πρώην Δήμων Αρέθουσας και Εγνατίας, για την οποία παραπέμφθηκε η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και απειλείται με καταδίκη και επιβολή υπέρογκου πρόστιμου, που θα κληθούμε να πληρώσουμε όλοι μας.
  Άραγε, ταιριάζει σε αυτούς ο τίτλος της παράταξης του κ. Λιάμα, ΜΠΡΟΣΤΑ (δηλαδή, θα κάνουμε ακόμη περισσότερες παρανομίες!), ΓΝΩΣΗ (θα τις κάνουμε συνειδητά!), ΣΥΝΕΠΕΙΑ (θα τις κάνουμε κατ΄εξακολούθηση!), ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ (και μετά θα φροντίσουμε να συμπαρασταθούμε σε όσους τις έκαναν!).
  Κάποτε, ο πρωην Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής, μίλησε για “νταβατζήδες” και είχε δίκιο. Πως νοιώθουν οι αξιοπρεπείς υποψήφιοι συνδημότες μας, στο ψηφοδέλτιο του κ. Λιάμα, όταν συμμετέχουν δίπλα-δίπλα, με πρόσωπα που ταυτίζονται με τον χαρακτηρισμό αυτό στις περιοχές τους, δεδομένου του ότι περιλαμβάνονται σε λίστες που διερευνούν οι αρμόδιοι φορείς για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος ή παράνομου πλουτισμού?
  Τόσο γλυκό είναι το “μέλι” της εξουσίας, που βάλθηκαν να το γευτούν, με οποιοδήποτε τίμημα? Δεν αντιλαμβάνονται ότι, παρά την θέλησή τους και σε βάρος της τιμής, της αξιοπρέπειας και της υπόληψής τους, κινδυνεύουν να “ευνουχιστούν”?
  Δεν του ενοχλεί, έστω και λίγο, το ότι ο κ. Λιάμας, μεταχειρίζεται τον μηχανισμό του Δήμου, με πολλούς και διάφορους τρόπους, όπως το φυλλάδιο για την “Γραμμή Πολίτη”, σαν να είναι κληρονομιά του?
  Δεν θα ήταν ηθικό, να διεκπεραιώνει τις προεκλογικές εργασίες της παράταξής του, χωρίς να χρησιμοποιεί π. χ. τα τηλέφωνα, τα κτίρια, τα οχήματα, τα χρήματα, το προσωπικό και όλα τα πλεονεκτήματα που παρέχει η προσωρινή και υπό την κρίση του εκλογικού σώματος ιδιότητά του ως Δήμαρχου?
  Δεν είναι ο Δήμος, όλοι εμείς, που πληρώνουμε για να υπάρχει? Ρώτησε, εμάς όλους τους δημότες, ανεξάρτητα από την προτίμησή μας, αν συμφωνούμε? Το εγκρίνετε?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eighteen − 5 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.