Περιοδεία Σ. Αναστασιάδη στην Δ. Ε. Αρέθουσας δήμου Βόλβης

Σήμερα το πρωί , Δευτέρα 17 Ιουνίουο κ. Αναστασιάδης  επισκέφθηκε περιοχές της Δημοτικής Ενότητας  Αρέθουσας ( Φιλαδέλφειο, Λίμνη, Στεφανικά, Σκεπαστό και Αρέθουσα).

Ο κ. Αναστασιάδης  στις συναντήσεις με του πολίτες της περιφέρειάς του είχε την ευκαιρία να αναλύσει τους βασικούς άξονες του προγράμματος της ΝΔ για τα εθνικά θέματα, την επανεκκίνηση της οικονομίας, την καθημερινότητα, την ανάπτυξη, την αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας με ενίσχυση της αστυνόμευσης, την κατάργηση του νόμου για το άσυλο στα Πανεπιστήμια κ.α.

Τέλος  προέτρεψε τους παρευρισκόμενους να ψηφίσουν όλοι στις Εθνικές εκλογές της  7ης Ιουλίου, για να γίνει η  μεγάλη πολιτική αλλαγή, για να είναι ισχυρή η ΝΔ, τονίζοντας ιδιαίτερα ότι  σε αυτή τη συγκυρία  είναι χαμένη η ψήφος στα μικρά κόμματα.

Σήμερα το απόγευμα  ο κ. Αναστασιάδης  θα επισκεφθεί  τις Δημοτικές Κοινότητες,  Όσσα, Πέντε βρύσες, Πολυδένδρι  Λαγκαδά και Χρυσαυγή.

Η περιοδεία του   θα ξεκινήσει από το χωριό Όσσα στις 19:30, ενώ δεύτερος σταθμός θα είναι οι Πέντε Βρύσες στις  20:00.

Αμέσως μετά θα μεταβεί στο χωριό Πολυδένδρι Λαγκαδά στις 20:30 και η περιοδεία θα ολοκληρωθεί στο χωριό Χρυσαυγή   στις 21:00.

Αύριο,  Τρίτη 18 Ιουνίου ο βουλευτής ΝΔ θα περιοδεύσει σε περιοχές του Δήμου Χαλκηδόνας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα , Τρίτη 18 Ιουνίου,  έχει ως εξής:

  • 19:00- ΕΛΕΟΥΣΑ
  • 19:30- ΛΟΥΔΙΑΣ  « ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΕΛΛΑΣ»
  • 20:00-ΜΙΚΡΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ « ΚΑΦΕ  ΜΑΡΑΜΠΟΥ»
  • 20:30- ΑΔΕΝΔΡΟ  « ΚΑΦΕ  ΤΟΥ ΝΤΑΡΑΝΤΑΝΗ »

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.