Ποιός βρίσκεται πίσω από το VOLVI CAMP FESTIVAL 2015;

φεστιβαλ3Κατά διαστήματα διαβάζουμε σε διάφορες ενημερωτικές ιστοσελίδες και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρτήσεις και ανακοινώσεις σχετικά με το VOLVI CAMP FESTIVAL 2015.

Όσο πλησιάζουν οι μέρες της πραγμάτωσης του Volvi Camp Festival 2015, εμείς συνεχίζουμε να έχουμε τις ίδιες απορίες, που αντί να έχουν απαντηθεί, εύλογα δημιουργούνται όλο και περισσότερες.

Πουθενά δεν αναγράφεται, αν πίσω από την εκδήλωση βρίσκεται ο Δήμος Βόλβης, ο ΟΠΑΠ ή άλλος φορέας του Δήμου Βόλβης. Παράλληλα ο Ο.Π.Α.Π. δήμου Βόλβης δεν ανακοινώνει τίποτα σχετικό με το Festival 2015.

Αν λοιπόν δεν βρίσκεται ο Δήμος πίσω από την εκδήλωση τότε ποιός ή ποιοί είναι πίσω από την εκδήλωση; Ποιος ή ποιοί είναι η Οργανωτική Επιτροπή Φεστιβάλ Βόλβης, που υπογράφουν τα δελτία τύπου; Μπορεί ένας ιδιώτης, ή ομάδα ιδιωτών να χρησιμοποιεί/ούν τον τίτλο Volvi camp festival, (που έχει χρησιμοποιηθεί από τον Δήμο Βόλβης), για την επίτευξη δικών τους προσωπικών συμφέροντων, παραπλανώντας τους Δημότες και τον κόσμο, δίνοντας την εντύπωση, ότι η εκδήλωση είναι δραστηριότητα του Δήμου Βόλβης;

Από τις πληροφορίες στην σελίδα στο Facebook ”αφήνεται” να εννοηθεί, δια της πλαγίας οδού έχοντας ως περιγραφή την ανακοίνωση του 2014, ότι πίσω βρίσκεται ο  ΟΠΑΠ του Δήμου Βόλβης. Που βρίσκεται η αλήθεια; Ύπάρχει επίσημη απάντηση – τοποθέτηση επάνω στα ερωτήματα από τον Δήμαρχο και τον πρόεδρο του ΟΠΑΠ  Δήμου Βόλβης;

ομάδα φεστιβαλ1

Η περσινή ανακοίνωση
Η περσινή ανακοίνωση

 

3 thoughts on “Ποιός βρίσκεται πίσω από το VOLVI CAMP FESTIVAL 2015;

  1. Και ξαφνικά σήμερα η περιγραφή της σελίδας άλλαξε. Υπάρχει όμως στο παραπάνω δημοσίευμα η μέχρι χθες περιγραφή. Άρα να συμπεράνουμε ότι ο ΟΠΑΠ δήμου Βόλβης δεν έχει συμμετοχή και ότι το φεστιβάλ διοργανώνουν ιδιώτες? Να συμπεράνουμε ότι ο δήμος δεν θα πληρώσει όπως πέρυσι 45 χιλιάδες ευρώ στους καλλιτέχνες? Να συμπεράνουμε ότι ο δήμος θα παραχωρήσει τον χώρο έναντι αμοιβής? Όσο δεν υπάρχουν απαντήσεις τόσο περισσότερο θα το ψάχνουμε.


  2. πιτροπή Φεστιβάλ Βόλβης. Για το τι κόλπο παίζεται αν τελικά παίζεται το έχουμε κρατημένο για το τέλος. Ελπίζουμε όμως πως δεν θα φτάσουμε στο σημείο να αποκαλύψουμε κάτι και ελπίζουμε ότι θα υπάρξει διαφάνεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

fifteen − 6 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.