Πληρωμές του Δήμου Βόλβης προς τρίτους από 1/06 μέχρι 04/06/2014

diavgeia_volviΜια ενότητα για ενημέρωση των δημοτών του Δήμου Βόλβης. Θα δημοσιεύουμε σε τακτικά χρονικά διαστήματα όλες τις αποφάσεις για πληρωμές από τον Δήμο προς τρίτους. Τα στοιχεία μεταφέρονται από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου.

Ξεκινάμε από τον μήνα Ιούνιο.

Πληρωμή δαπάνης για:

1. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΤΙΚΩΝ ∆ΙΚΤΥΩΝ ΕΓΝΑΤΙΑΣ. Ποσό 6.653,71€. Δικαιούχος ΖΑΧΑΡΙΑ∆ΗΣ ∆ΗΜ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ. ΣΤΙΒΟΣ 03/06/2014

2.  ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ Ο∆ΟΣΗΜΑΝΣΗΣ. Ποσό 2.890,50€.  Δικαιούχος ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ. 04/06/2014

3.  ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΣΤΙΒΟΥ. Ποσό 8.552,84€. Δικαιούχος ΠΑΣΧΑΛΙ∆ΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΣ , ΣΤΙΒΟΣ. 03/06/2014

4. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΝΕΡΟΜΑΝΑΣ ΒΡΑΣΝΩΝ. Ποσό 3.795,43€. Δικαιούχος ΚΥΠΡΑΙΟΥ ΓΑΒΡΙΕΛΑ, ΚΑΛΥΒΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑΣ 04/06/2014

5.  ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ∆ΗΜΟΥ ΒΟΛΒΗΣ 2014. Ποσό 15.000,00€. Δικαιούχος  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ ∆ΗΜΟΥ ΒΟΛΒΗΣ, ΒΡΑΣΝΑ 02/06/2014

6. Tην αλλαγή χρήσης υφιστάμενης υδρευτικής γεώτρησης στην Τ.Κ. Μοδίου της ∆.Ε. Μαδύτου Ποσό 3.300,54€ Δικαιούχος ΒΟΓΙΑΡΙ∆ΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 02/06/2014

7.  ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ Ποσό  504,30€ Δικαιούχος ΛΙΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ 02/06/2014

8. Αμοιβές δικαστικών επιμελητών για τις επιδόσεις που θα προκύψουν εντός του έτους 2014 Ποσό 2.584,83€ Δικαιούχος ΝΤΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΑΘ), ΗΡΩ∆ΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ 2 02/06/2014

9.  ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014  ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ Ποσό 3.051,00€ Δικαιούχος ΚΡΙ-ΚΡΙ ΑΒΕΕ, 3 ΧΛΜ ΣΕΡΡΩΝ-∆ΡΑΜΑΣ 02/06/2014

4 thoughts on “Πληρωμές του Δήμου Βόλβης προς τρίτους από 1/06 μέχρι 04/06/2014

 1. Μας γράφεις τα ποσά αλλά το που ακριβώς πηγαίνουν όλα αυτά τα χρήματα δεν μας το λες
  πχ
  ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ∆ΗΜΟΥ ΒΟΛΒΗΣ 2014. Ποσό 15.000,00€. Δικαιούχος ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ ∆ΗΜΟΥ ΒΟΛΒΗΣ, ΒΡΑΣΝΑ 02/06/2014
  Για ποιο σκοπό τα πήρε αυτά τα χρήματα ο Οργανισμός αυτός?

 2. Ποτέ δεν είναι αργά, νομίζω πώς μέσα απο προτάσεις όλων, μπορεί να αποτελέσει ένα όντως ενημερωτικό πυλώνα για τους δημότες.
  Νομίζω ότι είναι καλή η πρόταση να αναγράφεται ο σκοπός.
  Αλλά νομίζω ότι θα είναι ακόμη καλύτερο , να αναγράφεται, αν όντως δαπανήθηκαν για τον συγκεκριμένο σκοπό, και νομίζω, ότι αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί μόνο απο τους Δημότες που διαμένουν σε συγκεκριμένες ενότητες που λαμβάνουν χώρα οι “επιχορηγήσεις” και οι λοιπές “δαπάνες” …

 3. Τώρα ναι, τώρα που κάποιοι περνάν από το ταμείο, γίνεται κατανοητό γιατί κάποιοι έρχονται “πρώτοι” σε σταυρούς και έχουν “κλειδωμένο” το χωριό τους.

 4. Θεσμική κατοχύρωση, πρακτική και τεχνολογική αναβάθμιση, προσωποποιημένες υπηρεσίες και πρόσβαση σε ΑμεΑ, είναι τα νέα κύρια χαρακτηριστικά του νέου προγράμματος “Διαύγεια”, που παρουσίασε σήμερα η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

  Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, χαρακτήρισε τη “Διαύγεια” έναν «αναντικατάστατο θεσμό», που αποτέλεσε και εξακολουθεί να αποτελεί ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο ελέγχου της άσκησης δημόσιας εξουσίας από τους πολίτες.

  Όπως είπε ο υπουργός, “σκοπός μας ήταν και παραμένει ένας: Να καταστήσουμε τη “Διαύγεια” πιο φιλική για τους πολίτες και με μεγαλύτερο εύρος αντικειμένου”.

  Τα κύρια χαρακτηριστικά της Διαύγειας ΙΙ είναι τα εξής:

  1) Θεσμική κατοχύρωση (ήδη από τον Οκτώβριο του 2013): Κάθε πράξη, εκτός από αυτές που δημοσιεύονται και στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, αποκτά ισχύ μόνο μέσω της ανάρτησής της στο “Διαύγεια” και το αναρτημένο έγγραφο υπερισχύει έναντι των υπολοίπων εκδόσεων της πράξης. Ο πολίτης μπορεί να επικαλείται τα αναρτημένα έγγραφα στις συναλλαγές του με τις δημόσιες υπηρεσίες, κάνοντας χρήση του μοναδικού Αριθμού Διαδικτυακής Ανάρτησης (ΑΔΑ) των εγγράφων, χωρίς να απαιτείται η επικύρωσή τους.

  2) Πρακτική αναβάθμιση: Καλύτερη οργάνωση της πληροφορίας που παρουσιάζεται στη “Διαύγεια”. Χρήση απλής γλώσσας, κατανοητή στον πολίτη και στις επιχειρήσεις. Περισσότερα και βελτιωμένα κριτήρια αναζήτησης. Δυνατότητα εξειδίκευσης αποτελεσμάτων με εφαρμογή επιπλέον κριτηρίων.

  3) Πρόσβαση σε ΑμεΑ: Δυνατότητα χρήσης της εφαρμογής από άτομα με αναπηρία, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

  4) Προσωποποιημένες υπηρεσίες: Εξατομικευμένες αναζητήσεις. Δυνατότητα προσωπικού σελιδοδείκτη σε αναρτήσεις που ενδιαφέρουν.

  5) Τεχνολογική αναβάθμιση: Χειρισμός υψηλού αριθμού αποφάσεων και εξασφάλιση καλύτερης απόκρισης σε μεγάλο φόρτο. Ψηφιακή υπογραφή των εγγράφων του “Διαύγεια” για εξασφάλιση της εγκυρότητάς τους. Επεξεργάσιμη μορφή δεδομένων για επαναχρησιμοποίηση από άλλα συστήματα.

  6) Μηχανισμός ελέγχου για τη λειτουργία της δημόσιας διοίκησης: Πραγματοποίηση ελέγχων από το ΣΕΕΔΔ με βάση καταγγελίες που υποβάλλουν πολίτες και δημόσιοι υπάλληλοι για εξασφάλιση πλήρους και σωστής εφαρμογής του “Διαύγεια” από τους φορείς της δημόσιας διοίκησης.

  Η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Εύη Χριστοφιλοπούλου επισήμανε ότι «η “Διαύγεια ΙΙ” απλά και εύκολα, σύγχρονα και οργανωμένα, θα προσφέρει σε πολίτες, υπηρεσίες και επιχειρήσεις, την απαραίτητη πληροφορία, με πλήρη διαφάνεια, αποδεικνύοντας στην πράξη την απόφασή μας για χρηστή και ποιοτική διοίκηση. Βασίζεται στην αρχή μιας ολοκληρωμένης πολιτικής Ανοιχτής Διακυβέρνησης που επιχειρεί να αλλάξει τη σχέση κράτους-πολίτη και να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη του πολίτη απέναντι στην πολιτική».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

twenty − thirteen =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.