Ποιος είναι ο νέος Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Π. δήμου Βόλβης

Στην συνεδρίαση του ΔΣ δήμου Βόλβης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020 με εισήγηση του δημάρχου Βόλβης Διαμαντή Λιάμα έγινε ανασύσταση του Διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΟΠΑΠ) Δήμου Βόλβης.

Την θέση της μέχρι τώρα προέδρου του ΟΠΑΠ κ. Δαγκλής Μαρίας ανέλαβε ο μέχρι τώρα Αντιπρόεδρος του Οργανισμού κ. Πασσιάς Δημήτριος.

Το vovlipress.gr φιλοξένησε μερικά από τα πολλά άρθρα του κ. Πασσιά όπως τα

Ο Πασσιάς Δημήτριος του Αθανασίου γεννήθηκε στην Μικρή Βόλβη Θεσσαλονίκης το 1963.

Ολοκλήρωσε την δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην Νέα Μάδυτο. Αποφοίτησε από την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και ΣΜΥ. Είναι πτυχιούχος της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου και Σχολής Επιτελών. Υπηρέτησε ως διευθυντής σε Επιτελικά Γραφεία Μονάδων και Σχηματισμών του Στρατού Ξηράς και ως Διοικητής σε Μονάδες Τεθωρακισμένων.

Αποτελεί τακτικό μέλος της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών. Υπήρξε μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατοίκων Νέας Πολιτείας Εύοσμου στηρίζοντας δράσεις και εκδηλώσεις πολιτιστικού και φιλανθρωπικού ενδιαφέροντος.

Έχει συγγράψει και δημοσιεύσει περισσότερα από 50 άρθρα κοινωνικού και ιστορικού περιεχομένου στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Είναι παντρεμένος με την Όλγα Ποδαρά και έχουν δυο παιδιά.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Βόλβης με τον Συνδυασμό “Βόλβη Μπροστά – Επιμένουμε” του Δημάρχου Διαμαντή Λιάμα

Επικοινωνία:
τηλ: 6939072508
email: passias.dimitrios@yahoo.com
Σελίδα facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

seventeen + four =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.