Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ημερίδα του Συλλόγου Επαγγελματιών Σταυρού (Φώτο)

σύλλογος επαγγελματιών 3Την Δευτέρα 20 Απριλίου 2015 έγινε η ημερίδα του Ε.Ε.Θ. σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Σταυρού, τον Σύλλογο ενοικιαζομένων Σταυρού και τον Δήμο Βόλβης.
Η επιτυχία της Ημερίδας οφείλεται στα μέλη του νέου Δ.Σ. του Επαγγελματικού Συλλόγου Σταυρού  τα οποία ενημέρωσαν πόρτα πόρτα αλλά και διαδικτυακά όλους τους επαγγελματίες της περιοχής.

Το αποτέλεσμα ήταν θετικό και είμαστε σίγουροι πως η επόμενη φορά θα είναι ακόμα καλύτερη, μια και τα μέλη του Συλλόγου απόδειξαν πως δεν είναι μόνο λόγια αλλά όσα λένε και υπόσχονται τα κάνουν πράξεις.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Πεκρίδης Αποστόλης και τα μέλη του ΔΣ, πιστεύουν πως οι εκπρόσωποι του Ε.Ε.Θ. (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης), ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους πλήρως για θέματα που  απασχολούν τους επαγγελματίες και μάλιστα απάντησαν και σε συγκεκριμένα ερωτήματα.

Η Ημερίδα έγινε σε πάρα πολύ καλό κλίμα και τόσο το Ε.Ε.Θ. όσο και ο Δήμαρχος Βόλβης κ. Διαμαντής Λιάμας, δεσμεύτηκαν να σταθούν αρωγοί σε οποιαδήποτε μελλοντική πρωτοβουλία αναλάβει ο Σύλλογος Επαγγελματιών Σταυρού για το καλό του τόπου.

Οι φωτογραφίες είναι  από την έναρξη της ημερίδας. Στην συνέχεια στην αίθουσα πραγματικά  έγινε το αδιαχώρητο από το πλήθος που προσήλθε.

σύλλογος επαγγελματιών 1
σύλλογος επαγγελματιών 2
Με την ευκαιρία να αναφέρουμε και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Επαγγελματιών Σταυρού:

Πεκρίδης Αποστόλης (πρόεδρος)
Κιντσάκη Μαρία (γραμματέας)
Καλολιμνιώτης Νίκος (αντιπρόεδρος)
Χαιδευτός Αστέριος (ταμίας)
Λάζογλου Κυριάκος (μέλος)
Μπελτές Χαράλαμπος (μέλος)
Ναούμ Κώστας (μέλος)
Λιτσάκης Γιώργος (αναπληρωματικό μέλος)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

20 + 9 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.