Πρόσκληση σύσκεψης με υποψήφιους δημάρχους

liamas3Ο δήμαρχος Βόλβης προσκαλεί αύριο Τετάρτη τους συνυποψήφιους του, σε σύσκεψη δέσμευσης για τη διατήρηση ήπιου προεκλογικού κλίματος.

Η διατήρηση σε υψηλό επίπεδο του πολιτικού πολιτισμού που πρέπει να διακρίνει το ξεκίνημα της προεκλογικής περιόδου και η διασφάλιση ενός ήπιου προεκλογικού κλίματος, αποτελεί σημαντική προτεραιότητα. Για τον σκοπό αυτό:

ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας, προσκαλεί τους συνυποψήφιους του και επικεφαλής συνδυασμών για τη διεκδίκηση της θέσης του δημάρχου Βόλβης, σε σύσκεψη την Τετάρτη 16 Απριλίου 2014, στις 14.00, στο Δημαρχείο Βόλβης στο Σταυρό.

Η ηθική δέσμευση σε επίπεδο αρχών, από τους επικεφαλής των συνδυασμών, θα στείλει το απαραίτητο μήνυμα στα στελέχη και τους υποστηρικτές κάθε δημοτικής παράταξης αλλά και σε όλους τους πολίτες, ώστε να αποφευχθούν τυχόν ακραίες αντιπαραθέσεις και η επιλογή των δημοτών να γίνει σε επίπεδο σύγκρισης προγραμμάτων και έργου.

4 thoughts on “Πρόσκληση σύσκεψης με υποψήφιους δημάρχους

 1. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ
  Η Σύσκεψη των υποψηφίων δημάρχων είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ από τον νόμο για την διευθέτηση
  προεκλογικών θεμάτων που αφορούν την προβολή των συνδυασμών.
  Δεν μπορεί να εμφανίζεται ως πρωτοβουλία του κ.Λιάμα ,που προβάλλεται προεκλογικά.
  Ούτε είναι τόσοι πολλοί οι υποψήφιοι δήμαρχοι που χρειάζεται να ενημερωθούν από το διαδίκτυο,
  την στιγμή που έχουμε ειδοποιηθεί τηλεφωνικά.Ολα λοιπόν στον βωμό της ποεκλογικής περιόδου?
  Λαική Συσπείρωση Βόλβης.

  1. Φαίνεται απ όλες τις αναρτήσεις του κ Λιάμα πως θεωρεί όλους τους ψηφοφόρους 14χρονα παιδάκια.

 2. Η προσπάθεια να κρατηθεί στην καρέκλα της εξουσίας , μαζί με τους γνωστούς παρατρεχάμενους που ρήμαξαν τον τόπο ,αποκομίζοντας προσωπικά οφέλη επί δεκαετίες που λυμαίνονταν στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι χαρακτηριστικό της σαπίλας που έχει σκεπάσει την κοινωνία μας.
  Οι εκβιασμοί των υποψηφίων,οι εξαγορές, τα ρουσφέτια, και η ομηρία μέσα στην οποία κρατά τους απλήρωτους εργαζόμενους είναι το χαρακτηριστικό του πώς σκέφτονται και λειτουργούν.
  Οι μέρες σας ζυγώνουν, και ο λαός θα δώσει την δική του απάντηση.

 3. Δεν κατέστη εφικτή η ηθική δέσμευση για ήπιο προεκλογικό κλίμα, καθώς δεν προσήλθαν στην συνάντηση δυο από τους τρεις υποψήφιους δημάρχους.

  Στην πρόσκληση που απηύθυνε ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας στους συνυποψηφίους του, για μια ηθική δέσμευση διατήρησης ενός ήπιου προεκλογικού κλίματος, ανταποκρίθηκε μόνο ο κ. Γεώργιος Νανάκος, ο οποίος προσήλθε στην προκαθορισμένη συνάντηση, σήμερα Τετάρτη 16 Απριλίου, στο δημαρχείο Βόλβης, στον Σταυρό.
  Η κ. Βασιλική Πολυζωίδου και ο κ. Δημήτριος Στοϊτσας αν και είχαν προσκληθεί από χθες, δεν προσήλθαν στη συνάντηση.
  Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας του κ. Διαμαντή Λιάμα ήταν να σταλεί το απαραίτητο μήνυμα στα στελέχη και τους υποστηρικτές κάθε δημοτικής παράταξης αλλά και σε όλους τους πολίτες, ώστε να αποφευχθούν τυχόν ακραίες αντιπαραθέσεις και η επιλογή των δημοτών να γίνει σε επίπεδο σύγκρισης προγραμμάτων και έργου.
  Δυστυχώς, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

  Διευκρινίζεται ότι δεν πρόκειται για μια υποχρεωτική συνάντηση που ορίζεται από το νόμο, όπως εσφαλμένα γράφηκε. Τέτοια συνάντηση ορίζεται ότι πρέπει να γίνει μετά την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, που αρχίζει επίσημα ένα μήνα πριν την πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών δηλαδή την ερχόμενη Παρασκευή 18 Απριλίου 2014 και έχει ως αποκλειστικό αντικείμενο τον καθορισμό των χώρων προβολής των συνδυασμών, ενώ δεν είναι καν υποχρεωτική η συμμετοχή των υποψηφίων δημάρχων, καθώς μπορούν να εκπροσωπηθούν από άλλα άτομα.
  http://web.archive.org/web/20140421225727/http://www.diamantisliamas.gr:80/36-akarpi-h-suskepsi-me-tous-upopsifious-dimarxous

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four × 4 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.