Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού δήμου Βόλβης

looking-for-jobΦαίνεται πως ή δεν γνωρίζουν πως πρέπει να αλλάξουν κωδικοποίηση χαρακτήρων ή το κάνουν επίτηδες κάποιος/οι υπάλληλος του δήμου Βόλβης όταν δημοσιεύουν στην Διαύγεια αρχεία pdf. ή εμείς είμαστε άσχετοι με την τεχνολογία.

Όπως και να έχει μια και δεν μπορούμε να κάνουμε αντιγραφή του αρχείου παραπέμπουμε τους αναγνώστες μας στον παρακάτω σύνδεσμο για περισσότερες πληροφορίες

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE%999%CE%9A%CE%A99%CE%A9-0%CE%984?inline=true

5 thoughts on “Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού δήμου Βόλβης

  1. Η ασχετοσύνη, είναι ένα βολικό άλλοθι γι’ αυτόν που θέλει να αποποιηθεί την υπαιτιότητα. Τίποτε δεν είναι τυχαίο…τίποτε.

    1. Το γράψαμε “ή εμείς είμαστε άσχετοι με την τεχνολογία” Μπορείς σε παρακαλώ να μας διαφωτίσεις πως θα μετατρέψουμε ένα φωτογραφικό αρχείο (pdf) σε κείμενο?
      Πάντως κείμενα αρχείων pdf από άλλες ιστοσελίδες γίνονται απλά αντιγραφή και επικόλληση

  2. Εσείς δηλαδή πιστεύετε ότι τώρα που τους το επισημάνατε περί κωδικοποίησης θα συγκηνηθεί κάποιος και θα ασχοληθεί σοβαρά? Απλά δεν θέλουν και δεν τους νοιάζει εκεί πέρα στον μαχαλά.Άδικα κοπιάζετε. Όταν ο ηλίθιος που κάνει την κωδικοποίηση δεν ξέρει τι κάνει,η μάλλον ξέρει τι κάνει , εσείς μετά ότι και να προσπαθείτε , μαγικά δεν μπορείτε να κάνετε. Μόνο με photoprint γίνεται, ως εικόνα….

  3. Δεν είπα ότι είστε άσχετοι με την τεχνολογία. Το σχόλιο μου αφορούσε τον υπάλληλο…Δεν γίνεται να το μετατρέψεις σε κείμενο, όταν είναι κωδικοποιημένο με τον συγκεκριμένο τρόπο.Μόνο ως φωτογραφία μπορεί να δημοσιευθεί…

  4. Η κωδικοποίηση έχει να κάνει με τα windows που χρησιμοποιούν, και με τη γραμματοσειρά που έχουν επιλέξει, δεν είναι εύκολο να γίνουν τέτοιες αλλαγές….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

17 − 10 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.