Προχωράει, παρά τις αντιδράσεις, η κατασκευή πλευρικών διοδίων σε Προφήτη Βαγιοχώρι Βρασνά και Λαγκαδά

Η διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης δημοσίευσε στις 25 Ιουλίου 2019 την υπ.αρ. 5504 απόφαση με Θέμα : “Προσωρινά μέτρα ρύθμισης της κυκλοφορίας για την κατασκευή των πλευρικών σταθμών διοδίων στον Α/Κ Βαγιοχωρίου του κύριου άξονα του αυτοκινητόδρομου Α2 της Εγνατίας Οδού, στα πλαίσια κατασκευής του έργου ¨Εγνατία Οδός: Κατασκευή Μετωπικού Σταθμού Διοδίων Αδρανίου και των προβλεπόμενων σταθμών διοδίων της Εγνατίας Οδού¨, από την ¨ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.”.

Περιεκτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η κίνηση επί της Εγνατίας Οδού με κατεύθυνση από Καβάλα προς Βαγιοχώρι.

Τα οχήματα που κινούνται επί της Εγνατίας Οδού, με κατεύθυνση από Καβάλα προς Βαγιοχώρι θα ενημερώνονται εγκαίρως στον Α/Κ Ρεντίνας για να εξέλθουν στον Κλάδο προς «Μικρή Βόλβη» και εν συνεχεία στον Ισόπεδο Κόμβο που ακολουθεί να κατευθυνθούν δεξιά στην Επαρχιακή Οδό Λαγκαδά – Ρεντίνας.

Η κίνηση από Βαγιοχώρι προς Καβάλα μέσω της Εγνατίας Οδού.

Τα οχήματα που κινούνται από Βαγιοχώρι προς Καβάλα μέσω της Εγνατίας Οδού συνεχίζουν ευθεία προς την Επαρχιακή Οδό Λαγκαδά – Ρεντίνας, εισέρχονται στην Επαρχιακή Οδό Λαγκαδά – Ρεντίνας (κατεύθυνση προς Καβάλα) και στη συνέχεια μέσω του Α/Κ Ρεντίνας εισέρχονται στην Εγνατία Οδό (κατεύθυνση προς Καβάλα).

Η κίνηση από Νυμφόπετρα προς Καβάλα μέσω της Εγνατίας Οδού.

Τα οχήματα που κινούνται από Νυμφόπετρα προς Καβάλα μέσω της Εγνατίας Οδού ενημερώνονται με την Εργοταξιακή Σήμανση, στο ύψος πριν τον Ισόπεδο Κόμβο της Επαρχιακής Οδού Λαγκαδά – Ρεντίνας με την οδό προς Βαγιοχώρι, να συνεχίσουν ευθεία επί της Επαρχιακής Οδού Λαγκαδά – Ρεντίνας (κατεύθυνση προς Καβάλα) και μέσω του Α/Κ Ρεντίνας να εισέλθουν στην Εγνατία Οδό (κατεύθυνση προς Καβάλα).

Επισημαίνεται ότι η κίνηση των οχημάτων από τον Αυτοκινητόδρομο της Εγνατίας Οδού προς τον Κλάδο Εξόδου 02 (από Θεσσαλονίκη προς Βαγιοχώρι) καθώς επίσης και από τον Κλάδο Εισόδου 01 (από Βαγιοχώρι προς Θεσσαλονίκη) προς τον Αυτοκινητόδρομο της Εγνατίας Οδού, θα διεξάγεται κανονικά.

Το ανώτατο όριο ταχύτητας των οχημάτων στον κύριο άξονα της Εγνατίας Οδού (κατά μήκος της ζώνης των εργασιών), ορίζεται στα εκατό (100) χλμ/ώρα.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις να διαρκέσουν δύο (2) μήνες.

Η ακριβής ημερομηνία εφαρμογής των νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα καθοριστεί από το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας.

Δείτε ΕΔΩ όλη την Ανακοίνωση

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

20 + seventeen =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.