Σε ηλεκτρονικό τσιγάρο αποδίδει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τους καπνούς στο Σύνταγμα

volvi press 0 Σχόλια

Στο ηλεκτρονικό τσιγάρο ενός αξιωματικού των ΜΑΤ και όχι σε δακρυγόνα αποδίδει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τους καπνούς που κατέκλυσαν το Σύνταγμα κατά τη διάρκεια της χθεσινής διαδήλωσης.

Σε ανακοίνωση του το υπουργείο χαρακτήρισε ‘fake news’ την χρήση δακρυγόνων, τονίζοντας ότι οι πυκνοί καπνοί οφείλονται στο ηλεκτρονικό τσιγάρο που χρησιμοποιούσε ένας αξιωματικός των ΜΑΤ που βρισκόταν σε υπηρεσία.

«Πρόκειται για απόλυτη διαστρέβλωση της αλήθειας. Τα μέλη της Αστυνομίας αντιμετωπίζουν μεγάλο στρες κατά τη διάρκεια τέτοιων περιστατικών, και συχνά κάνουν χρήση ηλεκτρονικών τσιγάρων για να χαλαρώσουν» αναφέρει η ανακοίνωση.

Ειδικοί τονίζουν ότι η απάντηση του υπουργείου είναι πιθανόν να ισχύει, καθώς ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μπορεί να παράξει την ίδια ποσότητα καπνού με πολλά δακρυγόνα, όπως γνωρίζει άλλωστε όποιος έχει καθίσει δίπλα σε άτομο που καπνίζει ηλεκτρονικό τσιγάρο.

tovatraxi.com

Το δημοσίευμα είναι Σατιρικό και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα

Σχόλια
Ετικέτες
Κατατίθεται σε
Σχετικές Δημοσιεύσεις
Το σχόλιό σας; Θα δημοσιευθεί όταν εγκριθεί από έναν διαχειριστή. Όλα τα πεδία είναι προαιρετικά αλλά για την συζήτηση καλό είναι να γράψετε ένα όνομα έστω και ψευδώνυμο
Αφήστε μια απάντηση