Σοβαρό τροχαίο ατύχημα πριν λίγο με δεκάδες τραυματίες στον κόμβο Νέων Βρασνών

volvi press 0 Σχόλια

Περίπου στις 20.30 (09/11/2018) σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στα φανάρια των Νέων Βρασνών στον δρόμο για την έξοδο προς Εγνατία οδό.

Συγκεκριμένα βανάκι, με βουλγαρικές πινακίδες και αλλοδαπό οδηγό εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά και με μεγάλη ταχύτητα με νταλίκα.

Στο βανάκι υπήρχαν περίπου 20 μετανάστες μεταξύ των οποίων και τέσσερα παιδιά.

Στο σημείο έσπευσε η τροχαία και η πυροσβεστική που προσπάθησε να απεγκλωβίσει άτομα από το κατεστραμμένο βανάκι. Στα δύο ασθενοφόρα που υπάρχουν εκεί οι τραυματιοφορείς προσπαθούν να μεταφέρουν τους βαριά τραυματισμένους.

Σχεδόν όλοι είναι βαριά τραυματισμένοι και σε κατάσταση σοκ. Ο οδηγός του φορτηγού είναι καλά. Εκφράζονται φόβοι για έναν νεκρό.

Ο δρόμος προς την Εγνατία οδό παραμένει μέχρι και αυτήν την ώρα κλειστός

23:45 Ένας νεκρός και 19 τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός. Σχεδόν 20 ασθενοφόρα μετέφεραν τους τραυματίες σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και στο κέντρο υγείας Ν. Μαδύτου

volvipress.gr

 

Σχόλια
Κατατίθεται σε
Σχετικές Δημοσιεύσεις
Το σχόλιό σας; Θα δημοσιευθεί όταν εγκριθεί από έναν διαχειριστή. Όλα τα πεδία είναι προαιρετικά αλλά για την συζήτηση καλό είναι να γράψετε ένα όνομα έστω και ψευδώνυμο
Αφήστε μια απάντηση