Σχετικά με την συγκέντρωση των ποδοσφαιρικών σωματείων δήμου Βόλβης

Ο Νίκος Πανταζίδης καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους, ενώ ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας είπε ότι ο δήμος θα είναι δίπλα στην Ένωση και σε ότι μπορούν και χρειαστούν τα σωματεία του δήμου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Σάββας Δημητριάδης έκανε αναφορά στα προβλήματα των ομάδων. Ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Γιάννης Τζικας μετά από κάποια παράπονα που έκαναν παράγοντες ζήτησε την κατανόηση όλων για τα ανθρώπινα λάθη που γίνονται από τους διαιτητές και σε ερώτηση που του έγινε είπε ότι διαιτητές τιμωρούνται αν υποπέσουν σε παραπτώματα αλλά δεν δημοσιεύονται οι τιμωρίες.

Ο Βασίλης Ανατολίτης από πλευράς περιφέρειας αναφέρθηκε στο οικονομικό και σε νέα συνάντηση θα υπάρξει θα γίνει αναφορά πως μπορούν τα ποδοσφαιρικά σωματεία να μπουν σε προγράμματα και να πάρουν οικονομική βοήθεια.

Ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ κ. Παπαγεράς Παναγιώτης είπε ότι σε ότι μπορεί θα βοηθήσει τα ποδοσφαιρικά σωματεία.

Ακόμη αναφορά έγινε για τις μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις και τον καταρτισμό των ομίλων της Γ’ κατηγορίας και για αυτό θα γίνει προσπάθεια να επανέλθουν κάποιες ομάδες ώστε να σχηματίζεται όμιλος μόνο με χωριά από την περιοχή.

Μεταξύ της κουβέντας που έγινε για τα προβλήματα των ομάδων,ο πρόεδρος του Ηρακλή Μοδίου, Άγγελος Βούλγαρης κατέθεσε μια πρόταση για τη δημιουργία ενός γραφείου της ΕΠΣΜ πιο κοντά προς τις περιοχές Λαγκαδά και Βόλβης, για τη καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση τους. Αυτή η πρόταση άρεσε αρκετά στον πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας και υποσχέθηκε να έρθει σε επαφή με τον δήμαρχο του Λαγκαδά προκειμένου να βρεθεί ένα γραφείο και να εξυπηρετεί τους παράγοντες των σωματείων.

Από εκεί και πέρα, το κυριότερο πρόβλημα των ομάδων εντοπίστηκε στο οικονομικό κομμάτι. Μάλιστα ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ, συμβούλεψε τις ομάδες να βρούνε δικούς τους γιατρούς από την περιοχή τους, προκειμένου να γλιτώσουν τα έξοδα μετακίνησης ενός γιατρού που έρχεται από την πόλη.

Τέλος, αναφορικά με τις αθλητικές εγκαταστάσεις, ο Βασίλης Ανατολίτης τόνισε πως θα αξιοποιηθούν κονδύλια για την ανακαίνιση τους, αλλά σε αυτά που έχουν τις απαιτούμενες άδειες.

Το παρών από τα σωματεία έδωσαν.
ΠΑΟΚ ΣΤΑΥΡΟΎ
ΕΛΛΗΣΠΌΝΤΟΣ ΝΕΑΣ ΜΑΔΥΤΟΥ
ΑΕ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΑΡΗΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΟΔΙΟΥ
ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ
ΒΡΑΣΙΔΑΣ ΒΡΑΣΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

6 + fourteen =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.