Θανάσης Νανάκος: Ο μόνος τουριστικός πράκτορας που εξελέγη στις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης!

Στις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου που ολοκληρώθηκαν χθες στη Θεσσαλονίκη, τελικά κατάφερε να εκλεγεί μόλις ένας τουριστικός πράκτορας (αν εξαιρέσουμε τον Πρόεδρο Μιχάλη Ζορπίδη) σε σύνολο 51 εκλεγέντων. Πρόκειται για τον Θανάση Νανάκο, κάτοικο Σταυρού δήμου Βόλβης, ένας νέος δυναμικός άνθρωπος, ιδιοκτήτης του Zeus Travel, ο οποίος κάνοντας έναν πολύ μαχητικό και οργανωμένο προεκλογικό αγώνα, όχι μόνο εξελέγη, αλλά κατέλαβε και καλή σειρά, καθώς ήταν τέταρτος στον τομέα των υπηρεσιών.

Ο κ. Νανάκος εξελέγη με την παράταξη “Αλληλεγγύη Επαγγελματιών” που κατέλαβε την 2η θέση και θα αποτελεί την αντιπολίτευση στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο.

Όπως μας είπε ο κ. Νανάκος, “στόχος του είναι να ακούγεται η φωνή των τουριστικών πρακτόρων στο κορυφαίο επιμελητήριο της πόλης και ο κλάδος να έχει τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη από αυτό”.

Σε ερώτηση μας, αν μετά τη χθεσινή του επιτυχία σκοπεύει να εμπλακεί και στα συνδικαλιστικά των τουριστικών πρακτόρων, μας είπε πως δεν είναι στα σχεδία του λόγω φόρτου εργασίας ωστόσο δεν το απέκλεισε τελείως.

Πρόεδρος στο Επαγγελτικό Επιμελητήριο επανεξελέγη ο τουριστικός πράκτορας Μιχάλης Ζορπίδης που έλαβε ποσοστό 64,89% από τους 4270 που ψήφισαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

5 × four =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.