Τρεις (3) νέοι Παιδικοί Σταθμοί στον δήμο Βόλβης

Μετά από πολυδαίδαλη διαδικασία, χθες (18/01/2022) ολοκληρώθηκε η κατάθεση προσφορών για την κατασκευή του νέου Παιδικού Σταθμού Σταυρού. Στον ηλεκτρονικό διαγωνισμό έλαβαν συμμετοχή επτά (7) εταιρείες. Στο επόμενο στάδιο προβλέπεται η αποσφράγιση των προσφορών και έπειτα η κατακύρωση του αποτελέσματος.

Το έργο έχει τίτλο «Ανέγερση διώροφου παιδικού σταθμού στη Δ.Κ Σταυρού Δήμου Βόλβης». Ο προϋπολογισμός είναι 435.000,00 ευρώ και η χρηματοδότηση από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Βόλβης είναι και η ανέγερση νέου παιδικού σταθμού και στην Νέα Απολλωνία. Για τον σκοπό αυτό έχει ήδη κατατεθεί φάκελος στο πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ και αναμένετε η έγκριση του.

Παράλληλα, προγραμματίζεται και η δημιουργία παιδικού σταθμού στην Νέα Μάδυτο, σε κτίριο του ΟΕΚ, η παραχώρηση του οποίου προς τον Δήμο Βόλβης έχει ολοκληρωθεί και θα προχωρήσει άμεσα η ανακαίνισή του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

8 − 1 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.