Τηλέμαχος Βακουφάρης Υποψήφιος Κ. Μακεδονίας

Λίγα λόγια για μένα …

Ονομάζομαι Βακουφάρης Τηλέμαχος. Κατάγομαι από την Νυμφόπετρα Λαγκαδά, όπου ζω μόνιμα κι εργάζομαι.

Έχω αποφοιτήσει από το Γενικό Λύκειο Λαγκαδά και συνέχισα τις σπουδές μου στο τμήμα Μαθηματικών της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ. Στα φοιτητικά μου χρόνια είχα ενεργή πολιτική δράση. Μετά το πέρας των σπουδών μου αποφάσισα να ασχοληθώ με τον τομέα της Γεωργίας και συγκεκριμένα με την Αμπελουργία.

Προερχόμενος από μια οικογένεια που είχε ενεργή δράση στην ζωή του τόπου μου συμμετείχα από νεαρή ηλικία στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα της περιοχής. Η ανάγκη για προσφορά με οδήγησε στο να συμμετέχω στις εκλογές ανάδειξης αρχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης το 2014, στις οποίες εκλέχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος Βόλβης. Διατέλεσα Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, μέλος της Επιτροπής Φορολογικών Διαφορών μεταξύ Δήμου και Δημότη και μέλος του ΟΠΑΠ Δήμου Βόλβης.

Από το 2014 ως σήμερα δεν έπαψα να βρίσκομαι πλάι στους συμπολίτες μου ανταποκρινόμενος στα αιτήματά τους και διεκδικώντας στο ακέραιο την λύση των προβλημάτων που προέκυψαν.

Φθάνοντας στο σήμερα αποφάσισα να συμπορευθώ με τον Απόστολο Τζιτζηκώστα, καθώς είναι ένας νέος άνθρωπος με ηθικές αρχές, ο οποίος παραμένει σταθερός στον στόχο του. Είναι ένας ενεργός Περιφερειάρχης που προωθεί την συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε Ευρωπαϊκά προγράμματα ισχυροποιώντας την θέση της Μακεδονίας στην Ευρώπη.

Στις επερχόμενες εκλογές διεκδικώ μία θέση στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς θεωρώ πως είναι ανάγκη να υπάρχει κάποιος εκπρόσωπος των παραγωγών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο οποίος γνωρίζει ποια είναι τα πραγματικά προβλήματα που ταλανίζουν τους ανθρώπους που ασχολούνται με τους πρωτογενείς τομείς παραγωγής.