Ξεκίνησε με επιτυχία το Ιατρείο φλεγμονωδών παθήσεων και μεταβολικών νόσων στον δήμο Βόλβης

ημεριδα- διατροφήΣε συνέχεια της ημερίδας «Ο ρόλος της διατροφής στην πρόληψη και την θεραπεία των ασθενειών» που πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία του τμήματος Διατροφής & Διαιτολόγιας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης και του Δήμου Βόλβης , ξεκίνησε το Σάββατο 01/02/2015, με επιτυχία το Ιατρείο φλεγμονωδών παθήσεων και μεταβολικών νόσων σε σχέση με την διατροφή, με επικεφαλή τον επιστημονικά υπεύθυνο κ. ΣτοΪτσα Αντώνιο , διευθυντή του Κέντρου Υγείας Ν. Μαδύτου και πρόεδρου του ΟΚΠΑΠ , τον κ. Χατζή Χρήστο Γενικό ιατρό του Κέντρου Υγείας και το κλιμάκιο διατροφολόγων με υπεύθυνο τον κ. Τσιγγερλιώτη Κων/νο.

Το Ιατρείο είναι εντελώς δωρεάν και διαρκεί μέχρι έξι μήνες, στο Ιατρείο έχουν την δυνατότητα να εγγραφούν όσοι δημότες πάσχουν από τις προαναφερόμενες παθήσεις που σχετίζονται με την διατροφή, αρκεί να δηλώσουν το ενδιαφέρον εγγραφής στα τηλέφωνα, 2393051000 Ο.Κ.Π.Α.Π ( Τσιγγερλιώτη Ευαγγελία) και στον διατροφολόγο Τσιγγερλιώτη Κων/νο (6980819849).

Θερμές ευχαριστίες δίδονται στον Δήμαρχο , καθώς χωρίς την βοήθεια του δεν θα ήταν δυνατή η υλοποίηση του Προγράμματος, επίσης στην Ομάδα Διατροφολόγων με επικεφαλή τον κ. Τσιγγερλιώτη Κων/νο που υλοποιούν το Πρόγραμμα και φυσικά τους Ιατρούς- ΣτοΪτσα Αντώνιο και Χατζή Χρήστο. Να σημειωθεί ότι η συμμετοχή των Ιατρών και Διατροφολόγων στο Πρόγραμμα είναι δωρεάν , επίσης το κόστος για τον Δήμο είναι μηδενικό και το όφελος για τους συμμετέχοντες είναι μεγάλο.

Ο πρόεδρος του ΟΚΠΑΠ (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΒΗΣ)

ΣτοΪτσας Αντώνιος

IATΡΟΣ: ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ-ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΣ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ-ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Κ.Υ ΝΕΑΣ ΜΑΔΥΤΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

11 − 6 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.