Υπογράφηκε σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ του δήμου Βόλβης και του Ο.Ε.Ε.Θ

λιαμας1Κοινές πρωτοβουλίες για την υποστήριξη των επαγγελματιών και των εμπόρων του δήμου Βόλβης, περιλαμβάνει σύμφωνο συνεργασίας που υπέγραψαν στον Σταυρό, ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών-Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης (Ο.Ε.Ε.Θ) Ιωάννης Μανδρίνος.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας προβλέπεται η οργάνωση κοινών δράσεων για την ενδυνάμωση, ενημέρωση και υποβοήθηση της τοπικής κοινωνίας και της επιχειρηματικότητας, με σκοπό την ενίσχυση συνολικά της οικονομίας του δήμου Βόλβης.

Για τον σκοπό, θα σχεδιαστούν κοινές ενημερωτικές και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις, τακτικές συναντήσεις εργασίας, υπομνήματα προς τις αρμόδιες αρχές για ένταξη μέτρων υποστήριξης των επιχειρηματικών σχεδίων καθώς κι άλλων θεμάτων, συμμετοχή σε κλαδικές εκθέσεις, κοινοτικά προγράμματα και ενέργειες κ.ά..

Η συμφωνία περιλαμβάνει τη συνεργασία του δήμου Βόλβης τόσο με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών-Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης και την Πανελλήνια Αναπτυξιακή Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία της ΟΕΕΘ, όσο και με τον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Ελλάδος.

dimosvolvis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

5 × 5 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.