Έναρξη λειτουργίας κοινωνικού παντοπωλείου στον δήμο Αμπελοκήπων- Μενεμένης

volvi press 0 Σχόλια

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης έχει προχωρήσει σε δημιουργία Δομής Κοινωνικού Παντοπωλείου στα πλαίσια του Ε.Π. « Κεντρική Μακεδονία» (Άξονας Προτεραιότητας «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας»).

Το Kοινωνικό Παντοπωλείο εδρεύει στο πρώην Στρατόπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην οδό Βενιζέλου  με ΤΚ 56121, της Δημοτικής Ενότητας Αμπελοκήπων και λειτουργεί προσωρινά στην οδό Έλλης Αλεξίου 10 της Δημοτικής Ενότητας Μενεμένης.

Σκοπός του είναι η υποστήριξη άπορων συμπολιτών μας και η αντιμετώπιση του φαινομένου της ακραίας φτώχειας. Στοχεύει στην κάλυψη βασικών αναγκών επιβίωσης συμπολιτών του δήμου μας, που πλήττονται από τις συνέπειες της μεγάλης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης και αδυνατούν να ανταπεξέρθουν οικονομικά για την εξασφάλιση μιας αξιοπρεπής διαβίωσης.

Τα είδη που παρέχονται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι εντελώς δωρεάν και αφορούν τρόφιμα και ειδή  παντοπωλείου, ειδή ατομικής υγιεινής και κατεψυγμένα προϊόντα, είδη ένδυσης, παιχνιδιών και ειδών ψυχαγωγίας όπως βιβλία, cd – dvd.

Τα προϊόντα του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα προέρχονται κυρίως από χορηγίες και δωρεές από  επιχειρηματίες, προμηθευτές, οργανωμένους φορείς, σχολεία αλλά και από άτομα που θέλουν να συμβάλουν και να προσφέρουν στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκης υποστήριξης

Η συμμετοχή και κινητοποίηση των πολιτών είναι  πολύ σημαντική για την επιτυχία της προσπάθειας, για το λόγο αυτό καλούμε όλους όσους θέλουν να υποστηρίξουν την προσπάθεια.

Η συμβολή όλων μας είναι απαραίτητη!

Βασική προϋπόθεση ένταξης: οι ωφελούμενοι να ΜΗΝ είναι δικαιούχοι του ΤΕΒΑ. Οι δυνητικοί  δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα ενημερωθούν με νεώτερη ανακοίνωση για την έναρξη υποβολής των αιτήσεων.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Έλλης Αλεξίου 10, Μενεμένη

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

2310729279

E-mail

pantopoleio@ampelokipi-menemeni.gr

seleo.gr

Σχόλια

σχόλια

Κατατίθεται σε
Σχετικές Δημοσιεύσεις
Το σχόλιό σας; Θα δημοσιευθεί όταν εγκριθεί από έναν διαχειριστή. Όλα τα πεδία είναι προαιρετικά αλλά για την συζήτηση καλό είναι να γράψετε ένα όνομα έστω και ψευδώνυμο
Αφήστε μια απάντηση