Δήλωση κ. Θ. Καράογλου για την επανεκλογή του στην Β΄Θεσσαλονίκης

καραογλου«Μέσα από την καρδιά μου θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους τους χιλιάδες ψηφοφόρους της Β΄ εκλογικής Περιφέρειας Θεσσαλονίκης που με στήριξαν με την εμπιστοσύνη και την ψήφο τους, δίνοντάς μου την ευκαιρία να τους εκπροσωπήσω για έκτη συνεχόμενη κοινοβουλευτική θητεία στα έδρανα της Βουλής. Με την τιμή της επιλογής από χιλιάδες συμπολίτες μου και με το βάρος της ευθύνης, δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω αδιάκοπα τον αγώνα που έχουμε ξεκινήσει όλοι μαζί για να κάνουμε την δεύτερη εκλογική περιφέρεια της Θεσσαλονίκης πρωταγωνίστρια. Με μοναδικό μου “όπλο” την αλήθεια και επενδύοντας στη σχέση αμοιβαίας εκτίμησης, εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας που έχουμε αναπτύξει όλα τα χρόνια, συνεχίζω να σας κοιτώ στα μάτια μετά το πέρας και αυτής της εκλογικής αναμέτρησης και πέρα από το μεγάλο ευχαριστώ, δηλώνω περήφανα πως μαζί συνεχίζουμε στον δύσκολο δρόμο της υπευθυνότητας.

Όσον αφορά στο τελικό αποτέλεσμα των εκλογών, ο λαός ψηφίζει, ο λαός επιλέγει, ο λαός θα κληθεί να πληρώσει το όποιο τίμημα των επιλογών του. Από εκεί και πέρα είναι προφανές ότι η Ν.Δ. δεν… αρέσει στην πλειοψηφία του εκλογικού σώματος. Και ότι δεν αρέσει, αλλάζει. Όσο ο ΣΥΡΙΖΑ εξωτερικού θα προσπαθεί να πείσει τον ΣΥΡΙΖΑ εσωτερικού για την… στροφή που θα κληθεί να κάνει η νέα Κυβέρνηση συγκριτικά με τον προγραμματικό της λόγο, προκειμένου να μην… εκτροχιαστεί το “τρένο” που λέγεται Ελλάδα από τις “ράγες” της ευρωζώνης, υποχρέωση δική μας είναι να ανασυγκροτήσουμε την παράταξη και να την επανεκκινήσουμε το συντομότερο δυνατόν, βασιζόμενοι σταθερά και αταλάντευτα στις αρχές και τις αξίες που μας κληροδότησε ο αείμνηστος Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής. Η επόμενη ημέρα στη Ν.Δ., για την οποία πολλοί αναρωτιούνται, δεν είναι μόνο θέμα προσώπων. Πρωτίστως είναι θέμα πολιτικών αρχών και θέσεων. Και εμείς οφείλουμε να πορευτούμε με ψυχραιμία, σύνεση και σωφροσύνη, έχοντας ως βασικό μας άξονα τη συνέχιση των μεταρρυθμίσεων και τη διαφύλαξη της ευρωπαϊκής προοπτικής της πατρίδας μας.

Τώρα είναι η ώρα που θα μετρηθούμε όλοι μας, «νικητές» και «ηττημένοι» αυτής της εκλογικής αναμέτρησης»

Για το Γραφείο Τύπου
Χρήστος Τσαλικίδης
2310 525545
6945240224

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

sixteen − 7 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.