Νέα πρόσκληση προγράμματος « LEADER» που αφορά και την περιοχή του δήμου Βόλβης

leader-logoΑνακοινώθηκε – προαναγγελία 4ης Προκήρυξης Προγράμματος Leader Θεσσαλονίκης από την Αναπτυξιακή Εταιρεία Θεσσαλονίκης που αφορά και τον Δήμο Βόλβης.

Ποσοστό επιχορήγησης 50% για ιδιωτικές επιχειρήσεις που αυξάνουν την αξία των γεωργικών προϊόντων, ιδρύσεις και εκσυγχρονισμοί βιοτεχνικών μονάδων, ιδρύσεις και εκσυγχρονισμοί επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών, παραγωγής ειδών διατροφής, (νέα δράση), επιχειρήσεις δικτύωσης ομοειδών η συμπληρωματικών επιχειρήσεων.

Χαρακτηριστικά του προγράμματος που το καθιστούν σοβαρό εργαλείο επιχορήγησης επιχειρήσεων. Σύνολο ποσού πλέον των 500.000 €.
Χωρίς κατώτατο όριο προϋπολογισμού/πρόταση, ποικιλία δαπανών προς επιχορήγηση, σχετικά χαλαρή τεκμηρίωση ίδιας συμμετοχής.

Είναι η μόνη σήμερα δυνατότητα επιχορήγησης καθώς ο Αναπτυξιακός Νόμος και το νέο ΕΣΠΑ προβλέπονται «μακριά» μέσα στο 2015 ενώ με αυτό το πρόγραμμα η σαιζόν «καλοκαίρι 2015» δεν είναι χαμένη.

Λόγω σύντομου χρόνου υλοποίησης( έως 31/12/2015) απαιτούνται γρήγορες αποφάσεις για «ώριμες» επενδύσεις και ενέργειες άμεσης υλοποίησης εφόσον εγκριθεί η επενδυτική πρόταση.

Για αρχική δωρεάν ενημέρωση τηλέφωνο επικοινωνίας 6942239664.
Δημητρίου Γιάννης/Σύμβουλος Επιχειρήσεων/τηλ.6942239664 – 2315521987
Email: gdsp09@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

1 × 3 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.