Επίσκεψη στον δήμο Βόλβης πραγματοποίησε ο δήμαρχος του Κρούσεβατς

Επίσκεψη στον δήμο Βόλβης πραγματοποίησε ο δήμαρχος του Κρούσεβατς, μιας από τις μεγαλύτερες πληθυσμιακά πόλεις της Σερβίας

Τις εξαιρετικές διμερείς σχέσεις τους επιβεβαίωσαν οι δήμαρχοι Βόλβης και Κρούσεβατς Σερβίας, κατά τη συνάντηση που είχαν στον Σταυρό.

Ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας, υποδέχθηκε στο Δημαρχείο στον Σταυρό, τον δήμαρχο του Κρούσεβατς Dragi Nestorović,, ο οποίος πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στον δήμο Βόλβης, μαζί με συνεργάτες του.

Κύριο θέμα των συζητήσεων τους, ήταν η ενδυνάμωση της συνεργασίας των δυο δήμων, με ιδιαίτερη έμφαση τους τομείς του τουρισμού, του πολιτισμού και της οικονομίας.

Οι δήμοι Βόλβης και Κρούσεβατς, έχουν υπογράψει πρωτόκολλο αδελφοποίησης, ενεργοποιώντας τα τελευταία χρόνια μια πολύπλευρη συνεργασία. Ο κ. Λιάμας, αναφέρθηκε στον μεγάλο όγκο των Σέρβων τουριστών, ειδικότερα και από την περιοχή του Κρούσεβατς, οι οποίοι επιλέγουν τις ακτές του δήμου Βόλβης για τις διακοπές τους.

Από την πλευρά του ο κ. Nestorović, υπογράμμισε την εδραιωμένη συνεργασία των δυο δήμων στοεπίπεδο των πολιτιστικών ανταλλαγών, εκφράζοντας την ευχή να αναπτυχθούν περαιτέρω οι διμερείς σχέσεις.

Στον δήμαρχο του Κρούσεβατς, προσφέρθηκε αντίγραφο προτομής του Αριστοτέλη, ενώ ακολούθησε ξενάγηση της σερβικής αντιπροσωπείας σε μνημεία και αξιοθέατα του δήμου Βόλβης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five × 2 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.