Ο δήμος Λαγκαδά κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του δήμου Βόλβης

vagioxori-xartisΜε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε στέλεχος του volvipress.gr με τον δήμαρχο Λαγκαδά κ. Ιωάννη Καραγιάννη, ενημερωθήκαμε ότι ο πληρεξούσιος του δήμου δικηγόρος, κ. Αθανάσιος Κίκης,  προχώρησε σήμερα, στην κατάθεση του φακέλου στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης με όλα τα απαραίτητα έγγραφα, τα οποία αποδεικνύουν την κυριότητα  ιδιοκτησίας της τοποθεσίας στο Βαγιοχώρι. 

Η συγκεκριμένη περιοχή, όπου πρόκειται σύντομα να λειτουργήσει ως κέντρο εγκατάστασης προσφύγων, αποτελεί το μήλο της έριδας ανάμεσα στον δήμο Βόλβης και τον δήμο Λαγκαδά. Ο δήμος Λαγκαδά ζητάει να γίνει λήψη ασφαλιστικών μέτρων. Δεν μένει παρά να αναμένουμε την απόφαση της δικαιοσύνης. Παράλληλα δε ο δήμος Λαγκαδά, προχώρησε και σε άλλα νόμιμα μέσα ώστε να ακυρωθεί η απόφαση του ΔΣ του δήμου Βόλβης.

Αν δικαιωθεί ο δήμος Λαγκαδά, τότε θα υπάρξει ένα πρωτοφανές γεγονός. Δηλαδή το ΔΣ του δήμου Βόλβης έλαβε απόφαση για περιουσία που δεν είναι δική του.

Στην φωτογραφία, την οποία μας έστειλε ο δήμος Λαγκαδά,  μέσα στο κίτρινο πλαίσιο φαίνεται η ιδιοκτησία του δήμου Βόλβης. Οι σκηνές για τους πρόσφυγες στήθηκαν εκτός αυτού του κίτρινου πλαισίου, δηλαδή σε τμήμα ιδιοκτησίας του δήμου Λαγκαδά.

Για την ιστορία και για να καταλάβετε τι ακριβώς συμβαίνει μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό μας άρθρο κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Διαβάστε το σχετικό άρθρο Βαγιοχώρι – Στήνουν σκηνές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

12 + 6 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.