Τζιτζικώστας και Μπουτάρης απαντούν στον διοικητή του Ο.Α.Ε.Ε.

tzitzikostas-mpoutaris«Η πολιτική που εφαρμόζει η παρούσα κυβέρνηση και η έλλειψη φιλικού περιβάλλοντος προς το επιχειρείν στη χώρα μας οδηγεί εκατοντάδες επιχειρήσεις κάθε μήνα είτε στο λουκέτο είτε στην μετεγκατάσταση τους σε άλλες χώρες»

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη και στη Βόρεια Ελλάδα  οι δηλώσεις του διοικητή του ΟΑΕΕ, Δ. Τσακίρη ο οποίος  σε ομιλία του  στη Βέροια και την Φλώρινα -προκειμένου να ενημερώσει την τοπική κοινωνία για τις επερχόμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό – προέτρεψε όσους αδυνατούν οικονομικά να καταβάλουν τις εισφορές τους να πάνε στην Βουλγαρία.

«Η μόνη απάντηση σε αυτό το τεράστιο ατόπημα του διοικητή του ΟΑΕΕ είναι προφανώς ο Πρωθυπουργός να αντιδράσει άμεσα, να ζητήσει την παραίτηση του και να τον αποπέμψει από την κυβέρνηση. Διαφορετικά ο ίδιος ο Πρωθυπουργός παίρνει πάνω του αυτό το τραγικό λάθος και αν δεν προχωρήσει σε οποιαδήποτε κίνηση απομάκρυνσης του διοικητή ουσιαστικά λέει ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές και δηλώσεις είναι αποδεκτές από την Κυβέρνηση. Παρ’ όλα αυτά ο ίδιος ο διοικητής θα έπρεπε να είχε θέσει ήδη την παραίτηση του» δήλωσε στην KARFITSA o περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας. Επίσης, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι : «η πολιτική που εφαρμόζει η παρούσα κυβέρνηση και η έλλειψη φιλικού περιβάλλοντος προς το επιχειρείν στη χώρα μας οδηγεί εκατοντάδες επιχειρήσεις κάθε μήνα είτε στο λουκέτο είτε στην μετεγκατάσταση τους σε άλλες χώρες»

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, υπογράμμισε στην KARFITSA ότι : «Δεν σβήνονται τα χρέη όταν φεύγουν στην Βουλγαρία οι επιχειρηματίες , εάν για αυτό το είπε, , αλλά τα χρέη παραμένουν, οπότε είπε βλακεία».

Φ. Βλαστού

karfitsa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three × one =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.